Sevobuglem 6 buçuk aylık hamileyim ve corona oldum ne yapmalıyım benim gibi olan var mı bebeğe bir zararı olur mu bilginiz var mı hanımlar yardımcı olurmusunuz 🙏
Liiiiii Sevobuglem 35 sonunda yakalandım ateş bel agrısı grip öksürük hersey vardı pıhtılaşma olmuş damardan parol verip ateşimi düşürdüler pıhtılaşma için iğne verdiler parolla meyveyle atlattık şükür
EsraYsf Sevobuglem bebeğinin hareketlerini takip et canım gun icinde ve bol vitaminli güzelce beslen Allahin izniyle birsey olmaz .. Bende 2 kere kovid atlattım Rabbım kolaylık versin sağlıkla al bebeğini
Gizemlili çook canım. Ben de 18. haftada oldum canım şimdi 26. haftamdayım çok şükür bebeğim de iyi. Çok geçmiş olsun korkutma kendini
Gizemlili Bir kere ilaç vs önermiyorlar zaten. C d vit takviyesi aldım. Redoxon kullandım. Bol portakal, manadalina, kivi, limon zencefil. Sebze yemeği. Tavuk sulu, kemik sulu çorbalar.
Sevobuglem Liiiiii ben hafif anlatıyorum şuan kan pıhtılaşmasi olmasın diye iğne verdi doktor insülin gibi hergun onu vurunucakmisim size de verdiler mi
Yldz000 Bende yeni atlattım kan sulandırıcı iğne kullandım 10 gün şimdi coraspin kullanıcam 2 ay hiç endişelenme bişey olmaz Allahın izniyle 🌺