Pinarinayseni Kızlar benim gerizekali okuz eşim dün akide şekeri istedim almamış bugün de almamış kaç günde hayalini kuruyorum ya sinir ediyo beni sürekli ağlatıp uzuyo bıktım artık Mısır patlatsam yesem bisey olur mu 11+4un
Armess_loya Pinarinayseni senin canın bayağı sıkılıyooooğğğ herhalde, mısırda patlat şarkıda patlat bacım, forum senin formda kal😬🤭😂😂😂😂🤣
Pinarinayseni Armess_loya Benim okuz beni cok sinir ediyo canım cok. Yanı öyle böyle değil keşke işten gelmese uyuyana kadar gelmese eve istemiyorum suratını görmek gicik kapıyorum okuzun teki. Ya bi akide şekeri al Dedim ya
Pinarinayseni Armess_loya İnsanliktan nasibini almamış davar gibi yasiyo. Abartiyosun diyo bana hayatında hiç hamile görmemiş pislik ya
caganin_annesi Her gün yiyorum mısırı hiçbir sıkıntı olmadı ama canının çektiği şeyi de ye mutlaka bir yerin şişer 😂
Pinarinayseni caganin_annesi Almadı pislik kocam akide şekeri iki gündür almadı pislik ya bogasim var adamı nefret ediyorum
gamze443 Pinarinayseni ne kadar saygılı konuşuyosunuz eşinize karşı birde başkalarına söylüyorsunuz eşiniz hakkında bence yanında da böyle konuşuyorsanız takmaması biraz normal yanlış anlamayın beni ama
Pinarinayseni gamze443 Ona karşı bu şekilde konuşmuyorum konuşsam içimi boşaltmış olurum mecbur buraya ya da damımı arkadaşıma dert yanıyorum. Saygından anlamayan birine ne dilde konuşursanız konuşun ayrıca anlamiyo.