fatmaa37demi5 Kızlar 10+3 günlük hamileyim. Hamilelikte bu zamanlar da baş dönmesi yaşayan var mı? Satış danışmanıyım ve günün çoğunda ayaktayım bundan olma ihtimali yok diye düşündüm ama bilemedim
Mucizeannesi28 fatmaa37demi5 Bnde aynı gundeyin canım benimde bı kaç günde bulantım ve baş dönmem var
fatmaa37demi5 Mucizeannesi28 bulantım sürekli olmasa da hep var gibi. Özellikle yemek kokularına dayanamıyorum. En zorlayan da bu oldu
Mucizeannesi28 fatmaa37demi5 Bnm de hiç belirti yoktu kaç gündür hani rahattı ama aniden tekrar başladı şu da içiyorum ama işte bulantı kusma bel kasık ağrısı baş dönmesi
Hasonoral Özellikle yemek yaparkenki koku mide bulantısı yaparken ayakta durma ile gelen baş dönmesi 🤦 rabbim yokluğunu göstermesin ama bir haftadır zorluyor 9+4 uz bizde
fatmaa37demi5 Hasonoral hiç sormayın. Evimde bir iki haftadır yemek dahi yapamıyorum. Çoğu zaman iş yerinde yiyip gidiyorum o da nerdeyse nefes almayarak. Çünkü yemeğin o kokusunu aldıkça yemem daha da zorlaşıyor
fatmaa37demi5 Bebekgeliyor-20 ayakta uzun süre çalışmaktan da olabilir o zaman benim ki. Malesef evden çok işte olduğum için anca molalarda oturma firsatim oluyor
Hasonoral Bu gunlerimize de şükür onu bekledik 7 ay kadar, daha uzun sürede kavuşan da var şükür diyorum ama bir an önce de geçer inşallah 🥺 hepimize bol sabir ve güç diliyorum sağlıcakla büyüsün bebisler zorlamadan zorlanmadan 😀