Elanurgvn61 Selam kızlar dün gece oğlumun dolabini aldık onu domestos ile güzelce sildim. Anlamadan çok fazla kullanmışım. Ellerim çok acıyor. Ellerimin yani sıra dolabı silerken bir ara genzimin çok yandığını hissettim sonra burnumu kapattım ama kapalı alandaydım. Sabah boğazlarım xok ağrıdı hala ağrıyor hafif de baş ağrım var. Oğluma zarar vermemiştir değil mi. Birdaha asla elime almam..
Civcivvmomss Elanurgvn61 aferinnnn sana biz bebek için bebek deterjanı sabunu şampuanı alıyoruz sen bide çamaşır sularıyla savasmissin. Birşey olmaz boğazlarını tahriş etmişsin ılık ballı çaylar iç iyileşsin boğazın
Elanurgvn61 Mevaninannesiii qhh canım genel temizleyicim kalmamış bende domestos döktüm çok pişmanım. 😕
ilknuuurr1 Elanurgvn61 Bol yoğurt tüketin bence ayrıca en güzel mikrop öldürücü temizlik ürünü sirkedir maddi manevi bütün kirlerden arindiriyyor Allah’ın izniyle bir de sirkeli suyla üzerinden tekrar silin isterseniz dolabı bebeğin kiyafetine de sinebilir tehlikeli
Canpolat Elanurgvn61 yoğurt ye bol bol anca o atar içine kaçmışsa bile bende domestos kullanıyorum sürekli dermatit var ellerim mahvoldu eldiven aldım kremliyorum ellerimi dikkatli ol canım maske tak eldiven tak o durumlarda
Yelizzzz34_ Yani ağır bir kokusu var ve tamamen kimyasal bide bebeğin dolabını silmişsin inşallah bebeğin kıyafetlerine geçmez kokusu iyice havalandır, sende bol bol yoğurt ye ve bir daha asla çamaşır suyu kullanma :(
Elanurgvn61 Yelizzzz34_ Teşekkür ederim canım daha kıyafetlerin dizmeyeceğim 2 3 hafta sonra tekrar çocuk deterjanı ile silip öyle yerleştireceğiz Allah razı olsun
Tgbpoyraz Elanurgvn61 boğzını tahriş edicek şeyler yeme bişey olmaz banyo temizliklerinde hep yaşıyorum ama dikkatli olmak lazım
Elanurgvn61 Mimii94 dolabı balkona koydu eşim birde 2 3 hafta sonra dixegecjm dolabı dizmeden önce bebekler için cifin çıkardığı deterjan var onunla tekrar silicem her yerini
Peperonni Elanurgvn61 Canım temizlik ürünleri kullanırken banyo temizliğinde falan maske tak ben öyle yapıyorum
Elanurgvn61 Peperonni burdahaki sefere camasir suyu kullanmayacağım valla çok korktum banyoyu da eşim temizliyor zaten o dokunsun artık 😕
Mimii94 Elanurgvn61 benve kimyasal kullanmayın en iyisi sade suyla silin de arınsın. Belki sirkeli su olabilir kapakları da açık bırakın havalansın bebişin kıyafetlerine geçmesin tehlikeli olur🙏🏻 Siz de temiz hava alın bol bol
Elanurgvn61 ilknuuurr1 Çok haklısınız hiç aklıma gelmemişti. Dolabı 2 3 hafta sonra yerleştireceğiz. İnşallah İnşallah zaman da sirke ile silerim😊
N_3637 Elanurgvn61 bana gebeliğin baslarında ebe çamaşır suyu ve benzeri deeterjanlardan uzak dur düşük riski olusturuyor demişti. Dikkatli olmakta fayda var