Saara1401 Haftamdan sonra 2 haftada bir dedi doktorum ama muayene kontrol diye ilerleyeceğiz dedi acaba ben 2 hafta sonra gidince de ücret ödeyecek miyim ? Özel hastane değil kendi kliniği
mnkfasulyee Saara1401 Muayene süreniz 10 günü geçmezse kayıt yapan kişiye kontrol diye ücretsiz sekilde muayene olabilirsiniz. Ama 10 günü geçerse tekrar ücret veriliyor
Sm_dmr Saara1401 muayane den sonra 15 gün içinde gidilince alınmıyor . Hastanenizdsn muayene ücreti öderken sorun tekrar bizimki öyle çünkü sorduğumda.
Mervevera Ben kocaelide gidiyorum kontroller ücretsiz oluyor ama doktor beni ayda bir cagırıyordu simdi 34 de gidecegim artık 2 haftaya düşürür diye düşünüyorum
Novaa Saara1401 15 gün süre oluyor. 13-14. güne kontrol randevusu alırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.
Saara1401 Novaa bana tarihi kadın yazdı sekreter 16. Güne yazmış neyse ben söylerim en kötü ihtimalle 😀
Saara1401 Muayene ücreti 500 TL umarım almak gibi birşey düşünmez sekreteri de kontrol diye yazdı ama ben tedbirli gideyim yine de konuşurum bu konuyu illa ki
Novaa Saara1401 Özel klinikse 1-2 gün farkı çok umursamıyor olabilirler. En iyisi sorup emin olmak tabii.
Unlukacar Saara1401 hastanelerin genel kontrol süresi 10 gün canım süreyi aşarsan alır benim de ilk gebeliğimde 2 haftada 1 gel dedi ben hep 10. Güne denk getirdim kontrol yazıldı
mercimeginannesiiii Saara1401 Benim gittiğim hastanede 10 gün sonra ücret alınıyor 15 günü ilk defa duydum.