Busraaydiiin1 Kızlar gebelikte portakal bebise kilo yaparmi? Yada hangi meyveler kilo yapar bebise ? Muz elma ayva armut portakal bunlari bol bol tüketiyorum. Ama en çok portakal yedigimde şişkinlik çok hissediyorum bebisede kilo yaparmj ? Bilgisi olan 🥰
kartanesi02 Busraaydiiin1 açıkcası hiç portakalla ilgili bu tür bilgi duymadım ama bende çok tüketiyorum bebeğim 1 hafta önde tabi ben onun dışında muz ceviz badem kaşar gibi bebeğe kilo yapan şeylerde tüketiyorum düzenli olarak
Prenseslerimm_3 Busraaydiiin1 havuç suyu dedi bana sa doktorum bebeğe kilo aldırır demişti ama havucun sadece suyu olacak katı meyve sıkacagında sıkıp iç demişti
Nazlimom Busraaydiiin1 portakal çok yerdim ilk zamanlar gebelik şekerim çıktı diyetisyene gittigimde söylemiştim portakal direk şeker hastası yapar dedi fazlada yemeyin bence ayarında yiyin😅
Smyye1B Busraaydiiin1 Ben bi yerde okumuştum kilolu olmasına ve şeker hastası olmasına yol açar felan diye ama Nerde okudum bilmiyorum. (Tabi haddinden fazlası için geçerli )