moom222 nrtsknn 16+3 oetwda bişey yok 😅 bebeği üç gün önce gidip görmesem kendimden şüphe edicektkm 😅
Mevaninannesiii nrtsknn ilk gebeliğimde 3 aylıkken belliydi şimdi ikinciye gebeyim 5 aydan sonra kendini gösterdi canm kisiiden kişiye değişiyor bence
hukukcuanne_06 Kilonuz zayıfsa hemeb çıkabilir, ancak benim gibi öncesinde de bel çevresi yağlı olanlarda hemen çıkmıyo sanırım 3 ay bitti arada karnımın sertleşmesi dışında bir şey yok nadiren hamile göbeği gibi gözüküyo
ipekveatlas o ilk aylardaki gaz siskinlik. sen gaz gitmesen bile o yüzden sisiyo. karnım 20den sonra belirdi
Sehenz Tamamiyle yapı meselesi bence 13. Hafta içerisindeyim ve gayet belli olan bi göbeğim var (kilo göbeği gibi ama) gaz şişkinlik kendi göbeğim falan değil farkındayım herkesin yapısı çok farklı boy kilo aynı olsa bile kişiden kişiye çok farkeder
HilalEyce nrtsknn 12. Haftadan sonra o gaz hazımsızlık şişkinliği gidiyor. Ben 12. Haftaya girince rahatladım şimdi minnak bir göbek çıktı sadece 😂
Busemc Haftadan beri tuhaf bir şişkinlik vardı karnımda hava basılmış gibi, simdi 12. Haftanın içindeyim şişkinlik hissi yok, ama asla karnımda kücülme yok aksine, mideme doğru büyüdü ve sertleşti. 3. Ay değil 5. Ay gibiyim. 9. Ayımı düşünemiyorum🙈