Ecrinimleyla tabi canim sabah 7 8 gibi hastaneye gidip yatışın yapılıyor. Damar yolu açmaya geliyorlar meşhur o mavi önlüğü giyiyorsun üzerine 🤦♀️ sonra sedyeyle ameliyathaneye iniyorsun . Ameliyat masasına oturuyorsun o ara ebeler hep basında sorular soruyorlar seni motive etmeye çalışıyorlar . Sonra anestezici geliyor sana diyorlar eğil eğilebildigin kadar omuzlarından biraz bastırıyor eve sırtından igne yerini buluyorlar ve vuruyor ama ciddi söylüyorum bak ben ilk doğumda ne anladim ıgneyi nede aciyı anladim hixbirsey hissetmedim. Sonra yatıyorsun masaya ayak parmaklarından başlıyor ısınmaya bur daha hissetmiyorsun 🤗 doktorun geliyor nasiliz hazırmıyiz diyor başlıyor sanki 5 dakika sonra kizimi gordum bebek hemen çıkıyor gerisi biraz uzun sürüyor . Bebegi aldıktan sonra içinin temizlenmesi dikilmesi falan . Ama bebegimi gordukten sonra onu giydirmeye götürdüler benim o ara midem bulanıyor dedim uyutmuslar beni gözümü açtığımda asansörden iniyordum odanın önünde 🤗 mesela esimle beraber girdik biz doguma , eşim nr zaman gitti yanımdan, kizimla mi gitti falan onları göremedim uyutmuşlar o ara 😊 ameliyat öncesi ve sirası bu sekilde canim. Ameliyat sonrasini anlat dersen herkezin agrisi , toparlanmasi farkli oldugu icin kesin konuşamam 🤗 mesela o gun benimle beraber 4 kisi spinal sezeryan oldu ben kanamali hasta olarak kayitlara gectim. Ameliyattan sonra kalp yetmezligi hastaligim oldugu ogrenildi ve kanamam cok oldu ebeler bile hayret etmişti ama diyorum ya benim hastaligim vardi agir gecti dogumdan sonra ki surecim zaten kizim 50. Günlüktü ben kalp hastaligim yüzünden yoğun bakımda yattim sütten kestik kizimi antibiyotik tedavisi gordum yogun bakimda.. Ama en büyük yardimcin gene de kendin olmalısın . Simdi ikinci spinal sezeryanimi olacagim perşembe günü, hastalıgim yok allaha sukur 4 sene tedavi gordum ilk dogumdan sonra . Bakalim bu dogumum nasil olacak bende meraklar icerisindeyim 🤗🙄🙏