Gulayctnr Artik bir an once gelsinde oglumu kucagima alayim diyorum erken gelir mi acaba gelse kac gun erken gelir o gun gelsin catsin artik bir an once ☺️☺️👶🏻
Ikinciyibekliyorum Gulayctnr uygulamada son 18 diyor ama ikinci spinal sezeryanimi olacagim icin günüm 6 eylül perşembe 🤗 son 8 günümüz 🙄
Frida Ikinciyibekliyorum Bizim de 18 ama normali bekliycez mecbur sezeryan olursa da 7 Eylül demişti. Ya bi yandan bekleyeyim diyorum bi yandan sabırsızlanıyorum artık gelsin diye 😀
ikizlerrr Ikinciyibekliyorum benim ilk sezeryanım olucak sizin ikinci nasıl acaba zorlukları varmı cevredekiler o kadar fazla konusuyorlarki 🙄 heycan stres korku hepsı bır arada suan
Ikinciyibekliyorum Frida valla bekle bence suanlik bir sıkıntı yoksa bebekte ve sende normal oluyorsa 🤗 ama baktin olmuyor 1 er gun arayla kavusuruz kuzucuklara 😊
Gulayctnr Frida kızlar mümkün oldukca normal dusunun acil durumlar gerekmedikce sezeryan olmasın diye dusunuyorum
Gulayctnr Melissim12 kuzucuk orda sıkısıp sıkısıp kalmıs kesesi orda ona cok dar geliyor sesleri sedaları cıkmıyor ☺️☺️ Gariplerim
Gulayctnr SevcanahinBingl bacım senınkı her an pırtlayabılır belkı bu aksam geldi hıc bısı kalmamıs 🤗🤗🤗
terazimom- Gulayctnr masallah cok az kalmıs saglicakla kucaginza almayi nasip etsin Allah 😊 bizimde daha var son 58 😊
Gulayctnr terazimom- tesekkur ederim canısı rabbım tum hamişlerinki saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsin
Esra16 son 8 ve dün acile gittim açılmam yokmuş yarın kontrolum var sezeryan yada suni sanci demesinden cok korkuyorum😓
Gulayctnr Esra16 stres yapma son gunlerını kendını yormamakla gecır kı dogum sırasında ıkınmayı guclukle yapabılesin
didemm Gulayctnr bizimde 22 ama ben artik dogurmak istiyorum 😇😇 doktorum her an gelebilir dedi ama bizim kizin gelicegi yok bence 40 haftasini tamamlicak 🙈 saglikli olsunda ne zman istiyosa gelsin 👶