0103qsf Slaylmz bnmde oylrydi enfeksiyon cikti canm hala daha agriyor ama enfeksyn azalınca agrm azaldı
Beybiik Slaylmz böbrek şişmesi olabilir ürolojiye gidin bı benimde öyleydi böbrek şişmesi var dedi normalde mesaneden tüp takiyorlarmis ama benim doğuma az kaldığı için gerek yok dedi doğumdan sonra düzelir dedi
1melisa Slaylmz bende 26 haftalıkken yaşadım o agrıyı çok zor böbreklerim büyümüştü doktor bir gece beni yatırdı tedavi verdi bakalım şimdi bol bol su içiyorum ve idrarımı tutmamaya çalışıyorum doguma kadar inşallah dahada büyümez
_tulayb26 Acaba tek bende mi diye düşünüyordum sabahlara kadar uyutmuyor bende şurada bekliyim bilen varsa diye.
Slaylmz 0103qsf karnım ağrıyordu test yaptı enfeksiyon var demişti 1 ay önce ilaç verdi kullandım bitti ama şimdi de böbrek ağrısı çekmeye başladım.
0103qsf Slaylmz tam gecmems olablit mi bir daha baktır canm benmde 1 ay sonra yeniden tekrarladı hemde baya yükselmişti bibrek ağrısından yürüyemiyorum bazen
Beybiik Slaylmz kendi doktorun bebeğe bakar ama üroloji ultrasona yolluyor böbreklerdeki sıkıntıya o bakıyor. Benim kendi doktorum bebekte sıkıntı yok demişti baktı ama