Puki MerveUmayBerra düşünce var orası ayrı ama daha öyle heyecanı ya da korkusu basmadı ne zaman basacak diye onu düşünüyoruz 😄🤗🤗🤗
Gamzedngdn MerveUmayBerra Bana da öyle demişlerdi ama 40 haftalık iken iri bebek diye sezeryan ile doğurdum kızımı.
35lavanta MerveUmayBerra Vallaha kızımda tahmini doğum tarihi 28 mayıstı kızım 12 mayısta doğdu 🤭🤭😂 Ama gününü dolduranda çok duydum nasip kuzum bebiş ne zaman hazırza gelir 🌸
Senemturan MerveUmayBerra benim ilk kizm 37. Haftada dogmustu 2 kizm 39+2 de dogmustu hatta doktor bu 40 i da gecer diyordu bana suyum geldigi icin acilmamda hic yoktu suniyle dogurdum yoksa beklerdi gene yani kiz erken doguyor diye bisey yok .
Puki Bsraermis8 hayırlısı sağlıkla gelsinler de. İlk gebelik ya Bi şey bilmediğim için heralde sancı mancı 😄
Bebetoveannesi MerveUmayBerra bence genel geçer bir gerçekliği yok kızım tam 40 hafta gelmedi 🙈 hiç bir belirti bile vermedi 😂
Bsraermis8 Zeytin20 oğlum 28 aylık :) kızım doğunca tam 2 buçuk yaş olacak araları inş 🥰 sizin kaç yaşında ? Yaa baya mesafe varmış hastaneye.. iyi cesaret benim çocuğum durmazkii hiç yerinde 😁 çok zor olur kalsa yanımda..
Zeytin20 Bsraermis8 benim oğlum 3 yaşını geçti. Kızımla arası 39 ay olacak 🤗 bensiz durmaz benimle daha sakin olur. Birde çift oda büyüklüğünde olacak ona da yatak açacaklar. Eşimde olunca dilerim sakin güzel geçecek.
Bsraermis8 Puki aminnn inşallah sağlıkla gelsinler 🥰 benimde kendi sancım olmadı bende acemiyim o konuda