Bimucizeee Kizlar vajinada batma agri gerilme kasilma oluyor mu sizde de yoksa rahim agzi mi aciliyo bilgili gebeler yazarsa sevinirim endise ediyorum 2 gundur..
ozgnr-Al Bimucizeee merhaba bende ikiz gebeyim karında ağrı vajinada batma oluyor arada doktorum çok normal ikiz gebeliklerde dedi 🧚🏻♀️
mor_menekse1 Bimucizeee çiçeği burnunda ikiz annesiyim elhamdülillah 🤲 🥰 size tek tavsiyem asla göz ardı etmeyin doktora gidin heraan hersy olabiliyor hepiniz Saglıkla kucagınıza alın inşAllah
gazetecianne Bimucizeee bu günlerinizin tadını çıkarın dediler de inanmadım doğunca daha zor oluyor kuzular 😁
Funday35 Bimucizeee bu haftalarda benimde olmuştu rahim genişliyor diye oluyormuş doktorum normal demişti ama benim tek bebekti 1 hafta bile sürmedi geçti benim
TBeyza ozgnr-Al bunları bende çok yaşıyorum acaba ikiz mi hahahaha ,😀😀😀 küçüğüz biz henüz doktor kontrolümüz 3 gün sonra
Dygsacli Aynen bende 15.haftadayım batma hissi,hafif ağrı hissediyorum kasıklarda sanırım rahim büyümesinden ayaklarımı dikiyorum dinleniyorum
Tupbebekile Benimde var doktor bebekler buyudukce rahime baski yapıyor dedi cuma kontrol var serkaj için gün verecekler 🤔
Tupbebekile Bimucizeee hayır yok ama tup bebek olduğu icin5 doktorum ileride sıkıntı yaşama serkaj atalım dedi bilemedim ama
Bimucizeee gazetecianne hayirli ve saglikli bi sekilde dogsun da buyutmek zor gelmez bana ..gebelik zor geciyo dusecekmi erkennmi dogacak birseymi oldu die dusunmek yoruyor insani
bsraguruler Benimde karnmda kasıklarım ağrı sancı oluyor hatta göbek deliğim çok sızlıyor büyüdükleri için diye düşünüp endişelenmemeye çalışıyorum 14 haftaligiz bizde bence normal sizinkide