Ayseee01 Herkes karnından hareketlerini video çekiyor 23 haftaligiz ben daha ara ara hissediyorum o da öyle karnım kipramiyor😏
cihandurumerve Ayseee01 bende 22 deyim nadir hissediyorum dışardan belli bile olmuyor. Hatta bir kaç gündür hissedemediğim için çok tedirgindim. Üstte kalması için yazıyorum
Nilizze Ayseee01 23 de hissettim bende ilk 34 deyim belli ama aşırı belli olmuyor dışardan öyle eli ayağı :)
Ysgl26 Ben de 22 deyim daha dışardan belli olmuyor benim de. Eşim daha 2 gündür hissetmeye başladı. Ben baya hissediyorum bu hafta yer değiştiriyo bi sağa geçiyo bi sola. Önceki.haftalarda hep soldaydı hareketleri
Ayseee01 Ysgl26 bende hep sağda ve solda hissediyordum ama 2 gündür bazen asagida hissediyorum jornal mi bilmiyorum
Deletedmom727271 Canım dışarıdan hissetmen için 26 haftayı bulur. Belki de bir kaç hafta daha. Büyümesi gerek 😊
Ayseee01 cihandurumerve normal canim bazen hissedip hissetmemek bende hep sağda sol bildiğin döndüğünü hissediyordum 2 gündür de aşağıda hissediyorum o beni tedirgin ediyor