Mevsim123 NilBayraktarUgur benim oluştu 25 haftadan sonra daha yoğun başladı ama aşırı kötü görünmüyo yağ kullanımımda düzenli değil malesef bazen üşeniyorum bazen unutuyorum 🙄
SedaKANCAR NilBayraktarUgur bende olmadı çok şükür ben yağ değilde normal gül vazelini sürdüm oda haftada bir diyim yani. Çatlak biraz da kişinin vücut yapısı ve esnekliği ile alakalı diye düşünüyorum canım
NilBayraktarUgur SedaKANCAR 14 haftalık hamileyiö henüz bendede olmadı ama vazelin ve badem yagına basladım umarım olmaz
SedaKANCAR NilBayraktarUgur bizde 35haftalığız inşallah busatten sonra da olmaz .bana kakao yağı da sürmemi söylemişlerdi oda aklında olsun canım evde varsa kullanabilirsin inşallah sende de olmaz 🤗
MehtapArslanTursun Ben de 29. Haftadayım sadece kalcamda ve basen kosmında oldu😬😬 yağ falanda kullanmadım hiç bunlar geçmeyecek mi şimdi😰
SedaKANCAR MehtapArslanTursun canım tam olarak bir bilgim olmamakla beraber geçici olmadığını biliyorum 🙁
EliFurkan Catlak olustuktan sonra gecmez, ama onlemek için badem, kakao, zeytinyagi gibi yaglar kullanabilirsin,ama badem yagi biraz tuylenme yapiyor ☺ dr.um bana genoderm'in strecth mark gel verdi onu kullaniyorum suan bir sıkıntı yok 23+1 haftaligim ☺
MehtapArslanTursun EliFurkan kimisi bazı kremlerin çatlakları geçirdiğini soyluyor da bilmiyorum 🤷🏼♀️
Prensanneesii Ben 8. Ayımdayım bi iki tane oluşmaya başladı umarım çok olmaz vazelin kullanıyorum ben badem yağının tüylenme yaptığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama kullanmadım vazelinden çok güzel nemlendiriyo ama çatlak tamamen kişinin vücuduyla alakalı bence
EsraaFratYatmaz Benım catlaklık cok var bu aralar göbegım cok kasınıyor durduramıyorum kendimi kasımaktan
Meleginibekliyor Kasimayin kizlar kasidiginiz yer tirnak izi gibi catliyo vazelinin kakao yaglisi var ben ondan kullaniorum 28.haftamdayim sadece bi yerimde bi cizgi sadece catlak var
Mybabe Erken baslamak lazim bakima 3.aydan itibaren yaglari kullanin diyolar her sabah kalkip pijamani cikarip kiyafet giydiginde ve gece pijamani tekrar giydiginde en az gunde 2 kez kullanmal gerekiyor ben hindistancevizi yagi oneriyorum o biraz emilince de ustune vazelin