Zeyson Slm kızlar 33+ 3 günlüğüz ama son zamanlarda sürekli karnımda sertleşip toplanıyo bu durum normalmi yaşayan varmı ilk gebeliğim pek bişe bilmiyorum 😊
Burcusenkoc Zeyson özellikle geceleri baya geriliyor karnım ama mesela sabah kalkınca hiç öyle değil ama normal bisey diye düşünüyorum
Berna16 Zeyson bende bunu merak ediyordum 33+2 yiz bizde hareketleri azaldı karnımda bi yere toplanıp sertleşiyor ağrılarımda çok var nolucak bilmiyorum zaten erken doğum riskim vardı bir ay daha dursa diye dua ediyorum 🙏
elifaliunaldi Zeyson bende aynı hafta aynı durum vardı, doktoruma sorduğumda, yeri daralıyor normal kendini yorma ve sıvısız kalma dedi..
Zeyson Melisaninannesi son doktor kontrolümde başaşagı dönmüş dedi doktorum ama ben sezeryan istediğim için 20 nisanla 30 nisan arasına gün verdi😊
Zeyson Burcusenkoc bende hem gece hem gündüz oluyo karnımın bi tarafına sürekli toplanıp sertleşiyo özellikle ayakta ev işi yaparken 😊
Burcusenkoc Zeyson evet evet oluyor 😊 demekki normal bi durum herkes de oluyormus artık vurma tarzında değil de yer değiştirme tarzında genel de hareketleri
Zeyson Berna16 ewt hareketleride azaldı çogunlukta uyuyo uyandığı zamanda bu şekilde toplanıyo bide uyurken ayakları galiba hep kaburgamda çok acıyo😊
caganin_annesi Berna16 benimde hareketleri azaldı 33 haftaligiz tam. Sebebi ne ya stres ve yorgunluktan olur diyorlar. Birde yeri daraldı dediler ama geçen hafta da yeri dardı ama horon tepiyordu sıpa.
Zeyson elifaliunaldi valla bazen kendimi doğuracak gibi hissediyorum çocugum yolu bulsa kendisi çıkacak dışarı 🤣
elifaliunaldi Zeyson daha yolumuz var bekliyoruz bakalım, 36hafta olduk toplanmiyor, yayıldı makat geliş, bazen bir an önce gelse artık diyorum, bazende dursun icerdide gelişsin diyorum.. 😂
elifaliunaldi Berna16 Zeyson Tabiki dönme ihtimali var, sıkıntı olmadığı sürece beklicez dedi, salı kontrolüm var ne der bilmiyorum Dönmezse evet sezeryan 🤦
Zeyson elifaliunaldi hayırlısıyla sag salim sağlıklı bi şekilde vakti zamanı geldiğinde kucagımıza alırız inşallah bebetoları🤲😊
Berna16 elifaliunaldi benimde makat geliş dönmüyor ne zamandır normal doğum istiyordum sezeryandan çok korkuyorum çünkü ama nasip kısmet