Voice
Benim de 26sinda iki hafta ileri
ve suyu fazla çıktı biraz. Doktor plates ve diyet önerdi. Karatay diyeti yapmaya başladım her gün yaklaşık bir saatlik açık hava yürüyüş. Bir hafta boyunca çok kötü olmuştum. Yemekten sonra kotulesiyordum gece çok zor geciyordu. Karatay ddiiyetine. Ve yuruyuse başladığım gibi geçti. Bana da bebeğime de iyyi geldi. Gelişimi de suyu da iyi durumda. Bende gebelik şekeri çıkmadı ama şunu fark eettim o hafta her akşam eşimle glisemik indeksi yüksek şeyler tukettikten sonra oluyordu o kötü hal. Karatay diyetinde zaten glisemik indeksi yüksek herşey yasak;yapay paket gıdalar, şekerli herşey, ünlü herşey, pirinç ,, patates, tahıl yasak… Meyveyi de sadece günde bir porsiyona izin veriyor. Et, tereeyagi, zeytinyağı, sebze, yeşillikler,, gezen tavuk yumurtası konusunda bir kısıtlama yok. Böyle olunca şeker düzeyiniz dalgalanmiyor. Geçen hafta da platese başladım. Bennce yürüyüş ve diyet yeterliydi ama platesii doğumu kolaylaştırır diye başladım. Herşey yolunda bende. Buaralar tatlı atistirmaya bassladim tekrar, şimdi yazınızı görmek dikkat etmem için bana da uyarı olduğu.. Dilerim siz ve bebeğiniz için de herşey güzel olur.