Misssitare En çok merak ettiğim şeylerden biri😍 10 haftalığız ama kafamda kuruyorum resmen acaba hissettim mi diye. Birde ultrasonda baya hareketliydi ondan da etkilenmiş olabilirim🙈
tatliiannnee Misssitare ben su an 12+4üm cok az da olsa hıssedıorum ıcten hıssedıorum dısardan degıl bıde benım 2ıncı hamılelıgım ondan dolayı olabılır
Princessmami Misssitare 14 haftadan beri hissediyorum ama çok sık değildi 16 haftadaym suan hergün azda olsa hissetmeye başladım. İlk bebekde geç hissedilebiliyomuş benm iknci çocugum
edis22 Yavrumu-beklerken123 Arkadaslar sizde bazen bebegin hareketlerini gobegin alt kisminda hissediyormusunuz?
Luliveannesi İlk 14 hisediyirdum ama çok hafif 1 dk hisetsem 3 gün hisetmiyordum 17 haftaligim hergun hisediyorum 16 dan beri net hisedebiliyorum
SimayeceninAnnesi tatliiannnee bu hissetmek nasıl oluyor cok merak edıyorum hanı nasıl bişi nerden anlıcam o oldugunuuuu 😂🥰😂😂🥰😂😂😂
Aysunnnn_ Princessmami kız mı erkek mi bu bebek ona göre de değişiomuş erkek geç hareket ediomus öyle diolar
Rbadrn_solmz Princessmami ilk gebelikte karın kası daha sert olduğu için hissedilmez . İkinci gebelik ise vücudun alıştığı ve karın dokusu daha bıraktığı işin hissedersin .
Satiye12 21+1deyim net olarak hissetmiyorum hala bazen seyirme tarzı oluyor ama bebek hareketimi bilmiyorum 🤷♀️
Rukiyoloji Misssitare ilk bebeğimi de ikinci bebeğimide 12. Haftada hissetmeye başladım 🥰 doktor çok şaşırmış hatta imkansız demişti. Ultrasonda bakarken kımıldıyor dedim nerden anladın dedi hissediyorum dedim ancak öyle inanmıştı 😀😀🙏🏻🙏🏻
Misssitare Rukiyoloji aa çok erken hissetmişsiniz ne güzel.😍 Ben de arada pıt pıt bir şeyler hissediyorum ama erken işte bağırsak hareketi belkide😅
Sinoooom Misssitare zayıflıktan öyle hissettiğimi söylüyor bilmiyorum ama tekmesini içeride dönmelerini hep erken hissettim 😍