Kbrayankkk Neler YAPTINIZ ben patates köfte salata yaptım bebemi uyutuyorum şuan evleri süpürcem kalkayım 😂
femme_sans_defense Kbra240 ohh yanınada romantik mumlar,, akşamada cici gecelikler ateş bacayı sarmıştır…….kolay gelsin😅😅❤❤
Eda_Esen Kbrayankkk Miss gibi bir menü olmuş elinize sağlık..kocam yok ne yapsam yesem derken tava da az pizza yaptım ve yedik
Kbra240 femme_sans_defense ne mumu kız mutfaga koyucam yemegini gelip yesin bide ne görücek en sevmedigi yemekler trip atmak bunu gerektirir 🤣🤣
femme_sans_defense Kbra240 ay pardon ben en sevdiği yemeyi okumuşum. Barışmak için en sevdiği yemeği hazırlıyorsun sandım. Kusura bakma😂😂😂😂
2erkekannesiii Sağolsun kaynanam sarma sarmış pişirmiş gönderdi yanına da dünden dövme çorbası turşu hızır gibi yetişti kadın temizlik çamaşır derken canım çıktı bide küçük bebeğim var
Deletedmom_85 Kbrayankkk yemek yapıp yapmamam eşimin işten gelip gelmemesine bağlı. Haber verecek kendim için zaten kalkıp da yemek yapmam. Yalnızken depresyonda gibi oluyorum zaten 🥲
Kbra240 femme_sans_defense ne kusuru 🥰 barişmak icin olan yemegi yarin yapabilirim ama o dediklerin yarin olabilir 🤣🤣🤣 bugun tribimi atayim😛
Emossk Kbrayankkk pilav üstü tavuk yaptım salata çorba kızımla biz yedik beyfendi de ne zmn gelirse yer artık
Busra2013 Kbrayankkk valla benım esım yemek sectıgı ıcın o soyluo ben yapıom😏sarımsakllı yogurt kızartma kavun ıstedı onu yaptık😂
Kbrayankkk Yigit_Aras9 shhshdhdh valla benimkide yap dedi dedim hep nohut mu yicez pazara gittik aldik bişeyler elhamdülillah
femme_sans_defense Kbra240 at at en sevdiğim şey trip benim de kız akşam akşam bi trip atasım geldi🤣🤣