Gozzy Kızlar ben 3 aydır Hatay soslu dürüm tavuk döner diye yerlere atıyorum kendimi. Ooo ben her hafta yiyorumcu ablalar nolur gelin beni rahatlatın da ben de sipariş vereyim. Arayıp ekstra pişirin kurban olayım desem mesela??
MerveeD Gozzy Ben yedim vallahi hiçte birsey olmadı ne olacak sanki döner tantuni pizza hamburger hepsini yedim afedersiniz
Cotanakk Gozzy kız dönerden ne olacak et sonuçta benim yemediğim şey yok vallahi canım ne çektiyse yedim sadece kokoreç ve midye yemiyorum onlar sakatat diye ama onun dışında fast food un dibine vurdum sucuk vs de yiyorum çok şükür şuana kadar bir şey olmadı 😬
Seyturak Gozzy ben rahat 3 4 kere yedim bu 7. Aya kadar, dahada yerim 😀 temiz,bildik yerden olduktan sonra ve seyrek olduğu sürece yenir bence valla herşey yenir boşverin hamileyiz hasta değil
Meleekk Gozzy valla haftada 4 5 kez yediğim oluyordu. Hiçte bişey olmadı 😃😃 bebişim sağlıklı yanımda uyuyo mışıl mışıl 😍 ye nolcak sanki yahu.
Tazee-annee Gozzy benim bu 2.gebeliğim tecrubeli bi hamile olarak yee gitsiin aklında kalcagına midende dursun 😂🤤🤩 sakatat harici canımın istediği herseyi yedim hiçte bişey olmadı zaten olmazda hasta degılız kii sonucta bikere doktoruma sordumda sadece hamilesin hasta degıl bu kadar abartma demişti bana 🤣
Neva09 Gozzy ye canım güvenilir yerden yazık canına bende birazdan sipariş vericem. Urfalıyım çiğköftede yedim 2. Hamilelik olunca saldım baya sonumuz hayrolsun…
Asyaaa35 Gozzy valla ben haftada 2kez filan öglenleri söyler yerim 😂 çiğköftede yedim, midyede, karışık sandvicte kasmayın yani kendinizi güvendiginiz temiz yerden istediginizi yiyin nefis sonucta
Emossk Gozzy döner de ne var ki iki tık tık pişiyor ekstra pişir desen kömür olarak gelir niye bu kdr zaman yemedin🤔
Emedko Gozzy kız Allah seni ne etmeye git ye hemen . Benimde canım aşırı aşırı istedi 2 tane yedim geçenlerde 🙊 ye bacım birşey olmaz Allah aşkına 3 ay nedir ne kadar sabırlısın 😂😂
Meral1 Gozzy ben bir hataylı olarak sana söyleyim bacım ben 9 ayın 6 ayı gunda bazen iki kere döner yedim ve çok şükür hiç bişey olmadı oğlumu 4 kilo doğurdum bende sağlıklıydım oğlumda şimdi 3 ve yine hamileyim ve hala yiyorum 🤣
Gozzy Meral1 ohhhh yarasın bacım valla bugün midem bayram etti ne şanslısın hatayda daha güzeli vardır