Busratrk RonayiM kaç cnm Rahim ağzın bnmde kısa 20 mm dsmus progestan proluton endol ve adalat kullanıyorum
RonayiM Busratrk ,23 mm di canm bana da progestan verdi 28 haftadan itibaren kullanıyrm yemek hariç hiç bir şey yapmadım çok şükür şuan 36 haftalıgım inşaallah sende o günleri görürsün
Selindmr Barisinannesi 22 haftada detaylı ultrasonda rahim ağzım 26 çıktığı için erken doğum riskim vardı. 22 haftadan 33 haftaya kadar progesteron kullandım. Şuan 37+4 günlük hamileyim. Korkmayın çok fazla ayakta kalmamaya yorumlamamaya dikkat edin. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi. 🌸
Elf55 Barisinannesi benim de riskim var 19. Haftadan beri şükür ben de 32+4 üm doktor 34 ten sonra bırakırız progestanı o saatten sonra doğsa da bir sey olmaz dedi. Aslında 30 da biraktirmisti ilacı ama yine lekelenmem olunca tekrar başladık. Son kutum 🤷♀️
Barisinannesi Elf55 ben de sukur 34 olucam bugun yarin 34 ten sonra cidden sukur di mi ya derdimiz bitiyor binnebze rahatlayabiliriz🤗
Elf55 Barisinannesi insallah bitiyordur doktorum öyle söyledi 😊 yani ben küvözde kalmasını hic istemiyorum insallah zamanında gelirler 37 yi görelim hep beraber insallah
Barisinannesi Elf55 aminn benin de en az 37 38 i girme istegim var bu ara sanki rahim batiyir gibi asagi korkuyorum açılma mi var diye kıpırdamıyorum hic doktora gidicez yakinda bakalım ne diyicek :))
Edaeren Barisinannesi bende 22 haftalik hamileyim 19 haftadan itibaren erken doğum riski var progesteron kullanıyorum 3. gebeliğim bakalım inşallah babasına çekmemiştir eşimde 7 aylık doğmuş kızım 36 haftada geldi oğlum 41+4 de bakalım bu oğlum inşallah 37 38 leri görürüz 🤲 Rabbim tüm hamişlere yardım etsin
Barisinannesi Edaeren insallah zamaninda gelir hic kuveze gerek kalmaz kimsenin bebisi icin eskiden nasilmis acaba her isi yaparlarmış ne oluyormus nasil oluyormus simdi herkes de kanama erken dogum şüphesi valla ben anlam veremiyorum :((
Edaeren Barisinannesi aynen eskiden daha zor oluyomus benim kaynanam der 7 aylık doğum yaptım ertesi gün kaynanam beni tarlaya gondermeye çalıştı ben o gün aht ettim gelinime böyle yapmicam diye sağolsun 2 doğumumda da yardımcı oldu
lacoccinella Bende 30. Haftadayım. Rahim ağzı normal bebekte de sıkıntı yok ama kasılmalarım başladı 3 gün hastanede yattım şuan evdeyim ama yürümek eziyet gibi inanılmaz bi gerilme oluyor ayağa kalkınca sizde de var mı böyle sıkıntılar
Barisinannesi lacoccinella benim böbrekte stend takildi :(( tas dusurdum 31..haftada ayaga kalkinca agrim var ama stend kaynakli sanırım o batiyor cok
Extreme34 Kaulse benim de Rahim ağzı 21 cm olmuş ben de yatıyorum canım 30 haftaligim çok zor Allah yardımcımız olsun 🤲
Kaulse Extreme34 amin canim Allah yardimcimiz olsun ,sag salim, zamaninda kucagimiza alalim yavrularimizi 🥰
Extreme34 Barisinannesi ben de kullanıyorum 26 dan bu yana 30 olduk ama 38 e kadar demişti doktor size neden erken biraktirdi ki?
Barisinannesi Extreme34 pazar gunu kontrolum var gidince sorucam benim de cok aklima takildi kisalma pek yok belki ondandir 29 34 31 o arada gidip geliyor rahim agzi
Mucizemyoldaa Barisinannesi ay benimkileri çok uyuşuyor. Ellerimde parmaklarım hele daha çok ağrıya uyanıyorum bi kaç kez gece. Ağlayasım geliyo
Barisinannesi Mucizemyoldaa evet benim de karincalanma uyusma tutulma :(( arada ayak bileklerimi oynatip pompalama yapıyorum gunde bos buldukca kan gollenmesin pihti olmasin diye kalcalarima da esim masaj yapıyor valla cok tutuluyor bi oraya bi buraya yatmaktan :(( rabbim bu sikintilari hayirlara cikarsin sonu guzel olsun insallahh