Gul6152 16.haftamdan beridir gogusumden sıvı geliyor doktorum anne sutunden once antikor gibi bisey oldugunu soyledi ama her sabah ıslak tisortle uyaniyorum😒 ayni durumu yasayan var mi acaba
Mavidunyamm Gul6152 Göğüsten süt yada sıvı gelmesi erken doğumu tetikleyebilir. Gerekirse başka doktorda da görünün bence
1melisa Gul6152 ben yaşıyorum yapışkan gibi meme usgsi çekildim doktor süt kanalların erken açılmış dedi korkulcak birşey yok dedi
Gul6152 Mavidunyamm eger ki gogus ucunu sıkarsak zorlarsak erken dogumu tetikledigini soyledi doktor 🤷♀️
elizsmama Gul6152 ay benim 28 haftada. beridir geliyor göğüsümden sıvı, 38+3üm doğuramadım 😂 hani doğumu tetikliyodu kız keşke tetiklese 😂
2zkzlrnannesi Gul6152 benimde aynı şekilde oluyor kuruyunca sert oluyor atlet ama yıkayınca geçiyor yine. Doktorum dokunma problem değil normal dedi birde çatlak kremi verdi sadece
Talhaaam Gul6152 benimde 20 haftamdan beri geliyor 39 haftamdayım bi sıkıntı olmadı bu zamana kadar geldik
ZeynebQuliyeva @“Gul6152”#p20919604Evet canm.bendede 14hafdamdan beri sivi geliyor 31,hafdadayik hayla geliyor her gun giysilerim bulawir