humeyra1978 Allah razı olsun çook teşekkür ederim 💕 dün taburcu olduk şükür. Sana yazacaktım ama müsait bir zamanda güzelce anlatayım dedim.
Hastaneden de doktordan da çok memnun kaldım şükür. Hiç sancısız gittim ama suni sancıyla gayet de kısa sürdü sancı çekme sürem. Hemşireler de doktor da sağolsunlar güzel ilgilendiler. Önce sancı odasına aldılar zaten, ebeler gidip gelip açıklığı kontrol ettiler, nst bağladılar, açıklığı arttırmak için neler yapabileceğimi söylediler. En son tam açılmayı görünce ıkınma durumumu bebeğin yerini odada kontrol edip beni doğumhaneye çıkardılar. Orda da sanırım başımda 3-5 ebe vardı net hatırlamıyorum. Sancının geldiğini farkediyor onlar zaten, ıkınmamı genelde onlar söyledi. Ne dedilerse ona göre hareket ettim. Zaten perine masajı da yapıyorlar doğumhanede ıkınma aralarında vs. Duruma göre de doktorumu çağırdılar. Doktor geldi bi dikişlik kesi attı, yoksa kötü bir yerde yırtılma olmak üzere dedi. Zaten doktor gelince bi iki ıkınmada bebiş geldi. Azıcık silip bana uzattılar. Biraz üzerimde kaldı, koklaştık 😊 sonra giydirmeye götürdüler. Orda eşime de göstermişler, zaten kıyafetleri eşimden istediler.
Doğumdan sonra da katlardaki odalara aldılar bizi. Beni gelip Derya hanım kontrol etti, bebişi çocuk doktorı kontrol etti vs doğum süreci çok güzeldi açıkçası. Buraya kadar olan kısım inşallah sana da nasip olur.
Hatta doktor ertesi sabah taburcu ederiz diyordu ama ancak 3.günü öğleden sonra çıkabildik, vardır herşeyde bir hayır elbet 😊