Dün sabah saat 6ta bi ıslaklık hissiyle uyandım. Kan gibi hissettim, koşa koşa lavaboya gittim ama kan yok şeffaf sıvı vardı. Ne yalan söyliyim, başta altıma ettim de anlamadım sandım 😄 çünkü tuvalete gittikten sonra kesildi akıntı. Ama oraya gidene kadar da bacaklarımdan aktı. Sonra ara ara tekrar devam etti, devam etti derken su olduğuna emin oldum. Ama hala içimde bi his yok ya diyordu 😁
Hastaneye gittik, tam acilden poliklinik vaktine geçişlerin başladığı vakitti, bir miktar tatsızlık yaşattılar bize ama neyse hatırlamak istemiyorum. Turnusollu ped verdiler bana ve nstye aldılar. Doktorum da şansa doğumu olduğu için erken gelmişti, muayene etti ve 1 cm açıklık. Lakin hiç mi sancı çıkmaz, hiiiiç sancım yoktu. Mecburen suni verdiler. Sanırım bi 4-5 saat kadar sancı çektikten sonra tam açıklık oldu ve beni doğumhaneye aldılar. Beni tebrik ettiler, 1 cm açıklıkla bu kadar sancıyı ben çekmezdim dedi doktor bile 😄 yahu bana niye çektirdiniz o zaman diyemedim tabi 😁 Miniğimi en son geçen hafta ultrasonda görmüştüm, o ölçümlere göre bile çok ufak doğdu, yenidoğan kıyafetleri bile üzerinden düşüyor 🙈 yenidoğan kıyafeti çok alma diyenlere burdan selam etmek istiyorum 😄
Doğum sürecim gayet iyiydi fakat doğumdan sonra bazı sıkıntılar yaşadım, herkesin başına gelecek bir durum olmadığı için detayına girip kimseyi korkutmayacağım. Doğumdan 3-4 saat sonra bi ameliyata alınmak zorunda kaldım ve hala hastanede yatıyorum malesef. Bebişe doğru düzgün sarılamadım, koklayamadım bile, sütüm de gelmedi haliyle. Ama Allahıma bin şükür bebek çok iyi. Yüzüne bakmak bile bambaşka bir duygu, Rabbim isteyen hasretle bekleyen herkese nasip etsin inşallah.