Asilll Kızlar tüp bebekde evrakları ne kdr sürede hazırlamak gerek? Yarın gidicem hastaneye adetimin 2 günü ama sigorta salıgünü900 oluyor sigortadan yararlanmak için evrakları salı versem kabulederlermi?
2022bebeki Asilll Biz Ankara’da yaptırdık rapor işini ama siz ne zaman basvurursaniz o zaman çıkar rapor. Anlaşmalı eczanenizden ödünç alın gonal-f i sonra rapor çıkınca odemenizin bir kismini alırsınız
Asilll yasemin0007 nasıl sonuç aldım ? Bende yarın gidicem . Evrakları hemen vermemiz lart mı bilgin varmı?
yasemin0007 Suan 25 haftalık hamıleyım ılk denememde tuttu şükür tabı önce Rabbım sonra Şafak hocanın sayesınde evraklar ıcın acele ettırmıyorlar bıldıgım kadarıyla ben SSK yoktu ucretlı hastaydım ama evraklar ıcın zaman verıyorlar dıye bılıyorum
Asilll yasemin0007 ayy buna o kadar sevindim ki anlatamam 🙏 salı günü sigorta 900 oluyor . Yarında adetimin 2 günü gitmem gerek . Çarşamba 4 gün ama 4 gün pek çağırmıyorlar diye biliyorum inş evrak için zaman veriyorlardır🙏
yasemin0007 Sen durumunu ıza et tüp bebek unutesındekı hemşireler herkes yardımcı olur sana çok anlayıslılar hepsı Şafak hoca mükemmel bır doktor sadece o ne derse çok dıkkatlı uygula ınsallah pozıtıf alırsın
Asilll yasemin0007 tamam canım yarın olsun inş 🙏 teşekkür edeirm tek tek uygulucam şafak hpcaya güveniyorum,🙏