Gmz-aykt SvndkElf İki Zeynep Hocaya da gittim ikisi de iyi doktor bence ama samimiyet açısından Zeynep Akcoltekin çok cana yakın kendisi kurtajimi yapmıştı geçen sene eli çabuk pratik bı doktor bence
Suleyldz SvndkElf Bende ulkar hanıma gidiyorum kendisinden aşırı memnunum :) İstediğim kadar soru soruyorum hepsini güler yüzle cevaplayıp yardımcı oluyor Ayrıyeten telefondan da ulaşabiliyorum hiç geciktirmeden cevap veriyor
iremarzudmr SvndkElf Ülker hanıma gidiyorum ve çok memnunum, her kontrol günümü sabırsızlıkla bekliyorum aklımdaki her soruyu yanıtlıyor güler yüzlü bir doktor. ayrıca numarasını veriyor ve yazdığın zaman çok geç olmadan yanıtlıyor tavsiye ederim :)
SvndkElf AsliEsila bende ona gidiyordum ama pek memnun değilim değiştirmek istiyorum bana karşı ilgisiz
AsliEsila SvndkElf aa gerçekten mi bana orda çalışan ebe arkadaşım önermişti çok iyi bi doktor diye hamileliğimin başından beri ona gidiyorum bir de riskli durumlarımız vardı ekstra ilgi gösterdi sanırım hatta bu hafta her şeyi detaylı konuşup doğuma karar vericez inşallah
SvndkElf AsliEsila AsliEsila bisey çıkınca beni rahatlatmiyor aksine kafama takacağım şeyleri söylüyor her kontrole gidişimde tedirgin oluyorum benimde arkadaşım ona gitmişti ondan duymustum ama bende eşim de hiç memnun kalmadık bana karşı hep olumsuz konuşuyor
Gmz-aykt SvndkElf eşler alınıyor mu odaya? Geçen sene almıyordu doktor.Nasil şeyler söylüyor size mesela merak ettim?
AsliEsila Gmz-aykt ebe arkadaşım tecrübe olarak zeynep akcöltekin diğerlerine göre biraz daha geride kalıyor diyince tereddüt etmiştim açıkcası tabi onun yalancısıyım normalde nasıldır bilmiyorum
Gmz-aykt AsliEsila anladım ben komşuma tavsiye etmiştim oda danedi gitti çok sevmiş doğumunu da yaptı 1 ay önce falan memnun kaldım dedi bana
SvndkElf Gebelikte tansiyon çıktı evde her gün Sabah akşam olcuyorum normal çıkıyor ama hastanede olcuyorum 14 çıkınca ben burda da normal çıkmasını istiyorum diyo elimde olan bisi değil ki ister istemez heyecan yapıyorum ama evde normal çıktığını bi türlü inandiramiyorum seker de çıkmıştı bi de simdi onun için ilaç kullanma bali çok ilacın var zaten demişti hamilelikte olabilen şeyler sonuçta çıkabilir tek benim başıma gelen bisi değil çocuğuma zarar gelsin ister miyim zaten dikkat yeterince dikkat ediyorum
Gmz-aykt SvndkElf tabiki her şey olabilir hamilelikte aslında doktorların konuşma tarzlari,hastaya olan tutumları çok önemli bence ama orda biraz göremedim ben bunu.Doktora istediğim kadar soru soramadım kısa sürede çıkıyordum odadan falan o nedenle hastane değiştirdim
SvndkElf Ben 29 haftadayim bana daha yeni telefon numarasını verdi daha öncesinde hastaneyi ara ben dönerim demişti
Merilva İlgisizlik nedeni ile Doktorumu değiştirdim.Ulkar hanıma gidiyorum bende , henüz 1 kere gitmek nasip oldu haftaya Kontrolüm var çok ilgili bu nedenle sabırsızlanıyorum ayrıca güleryüzlü naif bir hanımefendi tavsiye edebilirim ☺️
[silindi] Ayşe Şeyma Küçükakça’ya gittim tavsiye üzerine. Güleryüzlü bir doktor ama daha hamileliğimin başı ve çok şükür bir problem olmadığı için sanırım hızlıca çıktım odasından. 9-10 dakika sürmüştür içeride kalmam. 3 haftada bir kontrole gel dedi. Bir sonrakine de gidip ona göre karar vermeyi düşünüyorum.