elizsmama Htcnal büyük abiniz mi acaba eğer büyükse sanki büyüğün ismini koyduk filan diyip kurtarabilirsiniz ☺️
AyKizim elizsmama @Eylul2797_ Dediği gibi mesela Ertuğrul,Bayezid, Artı sadece padişahlar da değil diğer yöneticiler de veya normal sivil halkta da güzel isimler var.Aybars’ı ben netten bu tarz bir listeden buldum mesela.Alperen,Agâh,Hakan vs vs nette var☺️
Eylul2797_ elizsmama bnm oglum ertugrul hic icime sinmedi koyarken esimin zoruyla koydum ama suan bayılıyorum
3oglanannesi Eylul2797_ benim oğlum da Ertuğrul eşim buldu benimde önce istemedim ana bende çok seviyorum şimdi karakterine çok uyan bi isim oldu 😁
3oglanannesi Smyye1B bizimde Ömer asaf olacak inşallah hiç çok çevrede oldu bitti çok severim bu ismi
Gamze3458 Eylul2797_ kız olursa almira erkek olursa ayaz eymen Rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin sağlıkla hayırla kucağımıza almayi nasipeylesin🤲🤲🥰
Eylul2797_ 3oglanannesi dirilis ertugrulu cok izlerdi esim ben kesinlikle koymam dedim gidip kimligi cıkardı ertugrul yazmıs nasıl söylicem nasıl edecem diyordum ama dilimiz baya alıstı sizin oglunuzda agır abimi tam adını yansıtıyo bizimki😅😅ismin karaktere cok etkisi oluyor demekki
3oglanannesi Eylul2797_ Osmanlı ds değil hz. Süleyman’ın veziri Osmanlı da da vezir ler Asaf olarak geçiyor sonradan ben baya araştırdım bu ismi
3oglanannesi Eylul2797_ aynen ya sırf o dizi yüzünden istedi Ertuğrul Gazi gibi olsun diye 😁😁 hemde ne ağır abi ya öyle böyle değil küçük büyük adam 🤭🤭
Eflinbebis Haftalardır aylardır düşündük bir karara varamamistik artık 35, hfta da kesinleştiktik 💓 £fLin 🍀
gulsahbde Zeynepklprn Benimdr kızım olacak inşallah rüyamızda Erva gördük eşimle birlikte yanı gece Bizde Ayşe Erva koyulaş inşallah ❤️