Sena_liya Twinmamaa maşeallah subhanallah sağlıkla kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin Rabb im… Benimde ikiz… Kaç haftalikken alıyorlar seninkini…
Htcnal Eylul2797_ Aynı durum bende de var,oglumun adını Ömer koymak istiyorum, hem bebege,hem cocuga,hem yetiskine cok yakisan bir isim bence,gel gor ki abimin adi,sorun abimin adi olmasi da degil iki abim olmasi.Digeri gucenir mi diye koyamiyorum ismi🙄🙄😌
Eylul2797_ Htcnal evet darılabilir ama büyük abinizse kücügü bisey demez belki ama kücügüyse büyügü alınabilir
elizsmama Htcnal büyük abiniz mi acaba eğer büyükse sanki büyüğün ismini koyduk filan diyip kurtarabilirsiniz ☺️
Nezii Htcnal Bendede aynı durum var ömer koymak istiyorum ama diğer abimin adı ahmet o alınır küser diye koyamadık.
sendekimsinnn Eylul2797_ ben ömer hamza koymayıda düşündüm ama ikisi ağır aolur diye ömer aslanda karar kıldım benimde çok sevdiğim isimler
Ilkhayat Eylul2797_ kızım olsun çok isterim ilki erkekti Mehmet koyduk koca zoruyla 🤣 ama bu sefer kız olursa Azra koymak istiyorum 🙏🤭
AyKizim Smyye1B Ömer….Hz.Ömer…Adaleti ile ön plana çıkar hep.Hatta erkek bebeğe hamile kadınlara dua tavsiye edilir.Allahım Hz.Ömer gibi adaletli,Hz.Yusuf gibi yüzü,Hz.Hamza gibi yüreği olsun diye☺️❤️ Adaletli nesillere ne kadar ihtiyacımız var değil mi? İnşaAllah adına Münhasır bir evlat olur🤲🏼☺️
Smyye1B AyKizim Amin Allah razı olsun. Ben Ömer Ali olsun çok istedim ama eşimin Abisi bebeğine ali ismini koydu o yüzden bizde sadece Ömer olsun dedik 😇