Nihanus Ysgl26 benim 23 aylık oğlumun adıda yaman Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah adı gibi bizimki allah sabır versin bizlere 😅
Ysgl26 Eylul2797_ sorma.. çok zor hemde.. bi kaç seçenekten yamanı beğendi herkes. aileler arkadaşlar..biz de öyle olsun dedik 😊
AyKizim Eylul2797_ Ben nasip olurda oğlum olursa Aybars ismini koymak istiyorum.Şimdi Kızım olucak.Kız bebeğe hamileyim☺️Aybars ismi hep çok hoşuma gitmiştir.
Ysgl26 Eylul2797_ küçüklüğümden beri hep kızın olsun kızım olur diyodum ismi bile hazırdı 😊 erkek olduğunu öğrenince kaldık öyle . Gerçekten erkek ismi zor
Eylul2797_ Hsrt3 yigit ismini bende cok begeniyorum ama cevrem de cok var yinede koymak isterim ama esimle anlasamıyorux😏
Eylul2797_ Ysgl26 evet ya bende bakıyorum cok gzl kız isimleri var ama erkek ismi o kadar yok gibime geliyo su an anladım ki isim isi en zor ismis😂
Eylul2797_ Smyye1B ne güzel bende Ömer istedim cok agır gzl Bi isim ama esim istemiyor kardesim in adı bide
EdaEge Smyye1B benim de en sevdigim isim ömer ama o kadar cok var ki. Sanirim her 5 cocuktan 1inin adı ömer. Ben de kararsız kaldım.
Ferii95 Eylul2797_ Eylul2797_ bana da tam tersi erkek kolaymış gibi geliyor 😊 bizim de kızımız olacak zor karar verdik. Elif Şifa olacak inşallah ❤
Smyye1B Eylul2797_ Valla dün eltimden Bi isim önerisi geldi Uras diye ama ben pek beğenmedim belki siz beğenirsiniz onu da yazayım 😇
Htcnal Eylul2797_ Aynı durum bende de var,oglumun adını Ömer koymak istiyorum, hem bebege,hem cocuga,hem yetiskine cok yakisan bir isim bence,gel gor ki abimin adi,sorun abimin adi olmasi da degil iki abim olmasi.Digeri gucenir mi diye koyamiyorum ismi🙄🙄😌
SIDDIKA Eylul2797_ yok hep tahmini konuşuldu kız gibi yapısına baktılar her gidişimiz popisini döndü bacak arasını açıvermedi nazlı