star3star merhaba 12.haftamdayım.ve üç gecedir uykumda sağ tarafımda(böbreğin olduğu yer)bir ağrıyla uyanıyorum.sanki içten etimi oyuyolar gibi hissediyorum o ağrıyla uykumdan uyanıyorum ve ovuyorum 6-7 dk somra geçmiş oluyor.böyle ağrısı olan oldumu hiç
Bayraktar123 star3star bende çok oldu bobrek genişleme si dedi doktor bence git doktoruna baksn bı zaten sol tarafa yatmayı oneriyorlar
RaYaRY star3star canım bende 20 haftalık hamileyim bendede var daha önce böyle bir şey yaşamadım ağrısı ağlatır o derece neden oluyo anlamadım wc gidiyorum ben hemen biraz ayakta duruyorum geciyo
star3star RaYaRY yarın kontrolüm var doktoruma sorucam.bende yatış pozisonumu değiştirince ve biraz orayı ovunca geçiyo
RaYaRY star3star internette böbrek reflüsü diye geciyor o mu bilmiyorum gebelikte idrar geri böbreklere giderse böyle olurmus gebelikte çok sık olurmuş
star3star Bayraktar123 ben doktoruma sordum normal gebelikte bu şikayetler dedi.iki gündür bir sıkıntım yok çok şükür.zaten özellikle sağ tarafjma yatınca ağrı oluyor sola yatınca herhangi birşey olmuyor