Askna Kızlar hamilelikten önce sigara kullanıyordum hamileliğim boyunca içmedim sezaryen doğum yaptım 10 gün oldu antibiyotik ağrı kesici vitaminler kullanıyorum simdi sigara içmeye başlasam bir zararı olur mu acaba sizce ? Yada ne zaman içmeye başlasam
Kbrayankkk Askna bekarken başladım hamileyken içtim baya son bi kax ayda bıraktım ama tek tük iciyordm doğum yaptim bj zaman içmedim sonra basladim şuan kulanıyorum 5 aylık bebem var ama sen gine bi kırkın çıksın beben biraz palazlansin öyle basla yada tamamen birak
minikannis Askna emzirmiyor musun bende içiyordum hamile kalınca bıraktım doğunca da emzirmek istiyorum uzunca bir süre. benimde rüyalarıma giriyor sigara balkonda yaptığım kahve sigara keyfi ama bebeğimin sağlığı daha önemli sizde önceliğe bebeğinizi koyun lütfen
Askna Kbrayankkk tamamen bırakmam zor ya canım çok istiyor doğum yapmadan önce özellikle çok isterdi şu an da istiyor da dediğin gibi yapayım en iyisi biraz bekliyim 😂
Askna minikannis Bende içmemek icin direniyorum çok gerçekten o kahve sigara ikilisini özledim ama çocuğa birsey olur dige de korkuyorum ne bilim süt içmeyi bırakırsa dige düşünüyorum aylardır sigara içmeyi çok bekledim aşırı bagimlilik oldu bende yanı içen insanlar da var doğumdan hemen sonra yinede cesaret edemiyorum