Buraya da yazmıştım sancım vs hiç yoktu .36+6 iken doktora gittik doktorumuz bebeğin suyu azalmış seni ya sezeryan Alicam yada sancı vericem dedi bende hocam sancı verin dedim neyse sabahına gel dedi 2 marta sabah çağırdı 8 de hastaneye giriş yaptık giyindim odaya aldılar bu arada hastane Medipol Pendik hastanesi aşırı memnun kaldım ebeler hemşireler çok iyi çok yardımci oldular her süreçte .)Giyindim neyse nst ye bağladılar sancım yok tabi hemen serum taktılar suni sancı hafif hafif sancılarım gelmeye başladı ebe hareket ediceksin yatmicakmisb dedi pilates topu çeşitli egzersizler gösterdiler yapmaya başladım bı saat sonra muayneye aldılar doktorum da geldi uyarı verdi lekelenmem oldu sonra 1 cm açıklık var dedi neyse tekrar odaya gittik aynı işlemler devam suni sanciyi arttirdilar tabi ben ister istemez yerimde duramıyorum bı saatsonra 2 cm acilma oldu sonra ebe bı iğne verdi seruma hem ağrıların hafiflicek hemde acilmani hızlandıracak diye yaptı yaptıktan sonra ağrılarım biraz hafifledi tekrar muayene aldılar doktorum bu kez suyu açalım dedi suyu açtılar ay valla o alttan muayneler beni çıldırttı gerçekten acıdan ve acilmam da sadece yine 1 cm olmuştu suyum geldikten sonra ağrım arttı odaya aldılar duşa gir dedi ebe eşim belime karnıma masaj yaparak suda baya kaldık arttik sabah gittiğim i yüz ifademdeb eser kalmamisti 😂 resmen kendimden geçmistim sonra duştan çıktık bu arada saat 4 buçuk oldu muayneye aldı tekrar totalde 4 cm açıldım osaate kadar bebek aşağıda inmemiş dedi doktor yani ne kendini yor ne bebeği sezeryana alalım dedi bu saate kadar anca bu kadar ama eğer beklemek istiyorsan sen bilirsin dedi off allahimm bu kadar sancı çek sonra sezeryan mi bilseydim direk sezeryan olurdum dedim ama ne bilcek insan ağlayarak odaya geldim ebeler sakinlestiriyi eşim bı yandan ..Acaba diyorum bekleseydim hızlanirmiydi acilmam 🙁 geride kaldı ama artık tabiki.Apar topar ameliyathaneye aldılar hazırladılar spinal anestezi ile tam saat 5 de kuzumun sesini duydum yüzünü bı gördüm kafayı yicek gibiydim deli gibiagliyorum anlatamam harika bı duyguydu rabbim herkese yaşatsın .Sonra yanağıma koydular yumuşacık yanağı Allah’ım mis gibi . Ameliyat bitti odaya aldılar sonra getirdiler kucağıma verdiler herşeye rağmen çok şükür rabbim dedim sagsalim aldım kucağıma.Ben normal doğum hayal ediyordum kısmet böyleymiş ama ne çeşit olması önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olmamizmis çok şükür Rabbime şükürler olsun şimdi kokusu sesi teni yeter 🥰🥰🌸