1oguzannesi
Tepki veriyor. Babasına ve bazı müziklere de tepki veriyor. Sadece güzel şeylere değil kötü durumlara da tepki veriyor. Örneğin geçenlerde önümde köpekler birbirine saldırdı çok korktum bebiş de çok korkmuş olmalı ki uzun süre hickirdi. Üzgün hissettiğim zaman tuhaf hareketleri oluyor karnım ağrıyor. Karnımı okşamami sevdigini hissediyorum.
Ona güzel şeyler anlatıyorum. Çiçekleri sularken kuşlara yem verirken konuşuyorum doğunca birlikte yapacağımızı düşünüyorum heyecanlanıyorum. Bazen sesli kitap okuyorum. Bir müzik uygulaması var bende içinde kuş sesleri, rüzgar su ateş sesi, çeşitli rahatlatıcı müzikler falan var. Ondan açtığım rahatladı bir sesi seviyor mesela. Ben gürültüye hiç katlanamam ama yavrum babasına çekmiş olmalı yüksek sesli müzikleri seviyor :)) plates için gittiğim salonda acayip yüksek müzikler oluyor ve kızım seviyor bu sesleri tepki veriyor. Ben daha çok okşuyorum karnımı ama gün içerisinde konuşuyorum da. Sevgiyi her canlı hisseder dilimizi bilmesine gerek yok(bunu en iyi bitki bakanlar veya ev hayvanı olanlar anlar). Ve ailemize verebilecehimiz en temel besin sevgi. Hele bu bir bebek ise.
Gebelik çok zor, hayat da yeri geliyor çok zor olabiliyor ama bebeğinizi sevginizden mahrum bırakmayın kendinizi de sevmekten. Dilerim herşey çok güzel olur. İkiniz de çok sağlıklı olursunuz.