1oguzannesi hukukcuanne_06 benim dogumuma az kaldı 1_2 hafta var yani bazen konuşuyorum ama tepki vermiyo sanırım düzenli konuşmadigim için . 🤷
hukukcuanne_06 1oguzannesi olsun vermesin siz yine de sevin kuzucuğunuzu🙂 benim bi ara moralim çok bozuktu 8.hafta civarı annemle konuşurken bebiş için keşke olmasaydı mı demişim olumsuz bişi demişim annem nasıl kızdı özür dile çocuktan diyo😂 sen çocuğunu sev güzel şeyler söyle diyip duruyo. Son haftalar bile olsa bir gün bir gündür bence 🙂
Eflinbebis 1oguzannesi babasına tepki veriyor. Ama bana pek tinlamiyor,. bide çok hareketli olduğu günlerde de ben karnıma vuruyorum sussun die pışpışliyorum daha bana tepio 🤭🙂
1oguzannesi hukukcuanne_06 evet haklısınız konuşmadigim için mi çok hareketsiz durgun acaba diye düşünüyorum bende bazen 😊
Merveofs Nasıl olması gerektiğini anlatıyorum, güzel karakterli olmasını, insanlara yaklaşımını, babasını 😄
minikcivcivim 1oguzannesi bende böyle düşünüyordum garip geliyordu ama bebegin tepki vermesi düşündürdü beni . Ve şuan bebeğim dediğim gibi bazı şeyleri hamileyken dinlediği için şuan da onlari dinleyerek uyuyor 😊
1oguzannesi minikcivcivim ne güzel ya valla bende yapsaymışım keşke düzenli olarak doğumdan sonra iyi olurmuş 😊
hukukcuanne_06 1oguzannesi yok ya yapısı sakindir muhtemelen, tatlı falan yediğinizde hareketleniyor mu?
1oguzannesi hukukcuanne_06 genelde geceleri hareketli oluyo akşama kadar pek fazla hareketli değil oldu bitti tembeldi ,zaten son haftamız yeri daraldığı için eskisi kadar bile hareketli değil 😄
Emossk 1oguzannesi canım birşey çekince oo sende neler seviyorsun filan diyorum gece hareketli oluyor hadi yat sabah ablan bizi yatirmiyor yorgun olacaz diyorum başka muhabbet yok ne diyem dünya meselelerini hayat pahalılığıni anlatsam çocuk hayata küser 😄
Symaergn 1oguzannesi ona güzel şeyler söyleyin annesi ♥️ İlla bir şey konuşmak zorunda değilsiniz ki. Gece uyanıp seviyorum 🥰 konusmadigim tek bir günüm bile yok 🥰 sizde öyle yapın. Başta tuhaf geliyor. Sonra alışınca her zaman konuşmak isteyeceksiniz
1oguzannesi Symaergn tuhaf geldiği için konuşmuyorum yani duyması anlaması hep ilginç geliyor bana ben bişeyler diyince hareket halinde bile olsa duruyor daha da kırmaşmıyo ama dediğinizi deneyeceğim bugünden itibaren geçte olsa konuşayım doğuma 1_2 haftam var Allah’ın izniyle😄
minikcivcivim 1oguzannesi sende konuş bence canim haftası da büyük anladigim kadarıyla şuan seni daha iyi hisseder ve duyar 😊 Bir kaç tane ninni dinleyin beraber , ama özellikle meryem süresi 🙏🏼
hukukcuanne_06 1oguzannesi ahahha doğunca da sakin olsun inşallah🤭😅 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙂
svbarut 1oguzannesi siz gün boyu hareketliyseniz bebek uyuyordur. Sallanma hareketiyle uyuyorlar. Siz dinlenmeye geçtiğinizde yanı vücut fonksiyonları en aza düştüğünde bebek uyanıyor ve hareketleniyor. O yüzden bebekler doğduğunda gündüzleri uyur geceleri de ağlar 😅( uyku eğitimini hamilelikte vermeye başlayabilirsiniz. )
Mimik 1oguzannesi muhakakk ki sesimizi ayird ediyordur da,ama oturup gobegimi sevip konusmak sacma geliyor… He simdi bebegim 34 günlük, onunla oturup konusuyorum😆 Karsinda bi can varken konusmak, yasi olmasa da normal geliyor😁
dilara_cinar99 1oguzannesi ben konuşuyorum arada 37 haftalık olduk diyorum oğlum herseyimiz hazır yavaş yavaş gelebilirsin diye konuştum tesadüfen ertesi günü karnım assagiya indi 😅
1oguzannesi dilara_cinar99 dün bende acil doğurmam lazım diye düşünüp konuştum hadi gelmen lazım hemen yoksa beni kesecekler sezeryan olacağım falan filan ama hiç tınlamıyor 😂😂😂
1oguzannesi Eflinbebis ben öyle pıt pıt vurunca duruyo valla canımı çok yakarsa napıyosun diye vuruyorum küser gibi daha hiç kırmaşmıyo 😂😂
Eflinbebis Kızım şimdi den kıskanç bile anlıyorlar anne karnında demmekki herşeyi 🤗. Arkdşimin bebeğini görmeye gitmiştim ve bana küstü bir kaç gün hareket etmedi. Babası onnla değilde benle konuşurken bile öyle oluyor kendini topliyo tepki vermiyo ama sevsin okşayinca hareket ediveriyor 🌼
Symaergn 1oguzannesi ne güzel işte annesi sizi dinliyo ♥️🥰 saklanmacilik oynayın 😂biz öyle yapıyoruz kızımla. Nerdesin diyorum, saklanıyo 😂 anlaşmış gibi yapıyoruz işte . Olduğu kadar 🤣
Aselinkooo 1oguzannesi umarım anlamıyorlar dır yoksa işin sonu ak saç hhahahaha benim saçlarıma düşecek yoksa o aklar az kaldıı🤣🤣🤣🤣