Gmz5361 Hamile kalmadan önce rahimin kendini hazırladığı söyleniyor bu konuda bilgisi olan vaı mı? Hamile kalmadan önceki adet günlerinizde değişim oldu mu?
Deletedmom7373700 Gmz5361 rahmin hazırlaması derken sanırım sperme alışması gibi bir süreçmiş doktorum öyle bişeyler demişti vucüt ve rahim buna alışık değil ilk aydan hamile kalamamak normal vücut buna alışma süreci geçirebilir demişti ondan bahsediyorlar sanırım bilen beni de aydınlatsın
Elifc12 Gmz5361 benim bebek denemeden önce hep günü gününe olurdu. Denemeye başladık 5 gün erken geldiği oldu 2 gün gecikip geldiği oldu. Ben de vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diye duymuştum olabilir yani
syagmurr Gmz5361 bende bebek denemeden önce hep gününde olurdum ama geçen ay 4 gün geciktim ondan önceki ay 2 gün erken oldum bir önceki ay 4 gün erken oldum bütün dengem şaştı🤷🏼♀️
Pemberuya Gmz5361 Evet benim regl günüm Kasım’da 7 gün Aralık’ta 5 gün Ocak ayında 2-3 gün gecikti zaten en son regl tarihimde Ocak ayıydı ☺️
Gmz5361 Yasmn_17 işte benim de bu ara gecikmelerim var acaba mı diyorum 😊 aydınlattığınız için teşekkür ederim
Deletedmom7373700 Yasmn_17 aaaa sulu beyaz akıntı mı benim de öyle oluyor ara sıra bu ay özellikle yumurtlama dönemimde çok vardı geçen ayda öyle çok uzun sürdü hatta adetime kadar devam etti ben hamileyim sanmıştım öyle akıntılar olunca 😂
teachering06 Ben hamile kalmadan önce 10 gün çok yoğun ve parçalı adet gördüm hayatımda ilk defa 10 gün sürmüştü adetim. Öncesinde en fazla 5 gün sürerdi. Sonraki ay hamile kaldığımı öğrendim.
Leon0652 Bende normalde düzenli olurum 28 29 günde bir çocuk istiyoruz 5 aydır düzenim şaştı 32, 33 36 bile gördüm bende anlamıyorum neden böyle oluyor 😂 her ay hamilemiyim diye umutlanıyorum
Snglseyma Yasmn_17 bnmde geçen ay 6 gün gecikti doktor ddi vücut kendni hazrlyo bidhakı aya 4 aydr olmyo baklm inş bu ay tutar
Kbra00 Gmz5361 valla canim yaklasik 3 aydir deniyoruz..gecen ay uc gun gecikme oldu belirtilerde vardi sonra ucuncu gunun sonunda ragl oldum🙈bu ayda belirtiler yasadim insallah rahim hazirlamasindandir gecen ayki gecikmem..bat 9 yani uc gun kaldi baklim insallah guzel haberler aliriz hepimiz😍❤️
Deletedmom7373700 Kbra00 AA benimde 9 gün var reglime haber edin bana da inşallah ikimizde hamileyizdir 🥳🙏🏻