Aryam sakin ol canim korkma öncelikle ben alerjik hastasiyim toza ve polene karsi alerjim var sadece gidalara karsi yok test yapilmisdi yani hamile kalmadan önce zaten cocuklugumdan belli var bebekligimden belli hamile kalmadan önce yapdirdim igne tedavisi icin gerekkkliydi vesayre gidalar icinde yapildi ve Domates de vardi arlarinda yani alerjik olmus olabilirsin bir ihtimal Ben suan zaten hamile kalmadan önce kasin Allah kasin kafayi yiyordum hap almazsam uyuyamiyordum ve suan hicbir hap yazmiyolar yine öyleyim ellerim kizarmaya basliyor sicak oluyor kasiniyor veya kabariyor o yüzden soguk tutunca iyi oluyor biraz yani acikcasi buzla yatip buzla kalkiyorum ayagimda ve elimde buz tutuyorum cok kötü kasinma Allah kimsenin basina vermesin cekmiyen bilmez Insallah sadece o anlikdir bebege zarari olmaz canim Sen ama yine doktora git söyle böyle oldu diye ama korkma Bise olmaz Ben 24 saat kasiniyorum😅 toz polen ucusuyo sokakta evde toz hergün aliyom nafile burnum akiyor gözlerimden yaslar kasinmam 😩😅