Fidan01 Kızlar ben 6 haftalıkken iki kese olduğunu söyledi doktor kanama bölgesi de var dedi çok üzgünüm hafta sonu durup dururken kanama başladı adet kanaması gibi kan parçaları da geliyor arada düşük mü yoksa boş kese mi kafayı giyeceğim son gittiğimde kalp atışını da duymuştuk adet gibi devam ediyor kanama ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan var mı hafta sonu doktor da yok
Mervetalha Fidan01 9 haftalıkken başıma geldi. Hemen doktora gittim. Ilacimi artırdı hemen önlem aldık. Bekleme sakin acile git.
2096 Fidan01 Canim kanama başladıysa hemen git acile bakarlar Allah korusun inşallah bişey yoktur ama kanama için bı önlem alırlar hamilelikte kanama normal kabul edilmiyo çünkü sen bekleme hemen git
Kuzucuk12 Fidan01 kesinlikle acike git özele mi devlete mi gidiyorsun özelse hemen soktor gelir devlette de bakıyorlat kesinlikle bekleme
Tugceelanaz Ya kan alanından kaynaklanıyor kanama , ya da başka birşey bence acıle git . Ben o haftalarda düşük yaptım tuvaltten çikamadım şiddetlı büyük büyük parça kan boşalıyordu içimden geri tutamıyordum. İnşallah kötü birşey yoktur 🤲🏻
Fidan01 Acile gittim hemen yeni başladığında bebeğin kalp atışı yok iki kese var ama makinemiz iyi değil kaliteli değil pazartesi büyük ultrasonda bakmak lazım dediler bildiğiniz adet gibi pet takıyorum protesgon kullanıyorum zaten aynen parçalı adet kanaması gibi yarını mevçcbur bekleyeceğim nereyi arasam doktor yok
Fidan01 Şehir hastanesi acil zaten hiç nazik davranmıyorlar kocaman plastik bir şeyle baktı devam ederse gel dedi kimsenin umrunda olmuyor
gulsumm1 Fidan01 keşke balcalıya gitseydin canım acilden seni direk kadın doğuma yönlendiriyorlar mutlaka nöbetçi vardır