Sdmrll Kızlar afedersiniz ama sezeryan oldum bugün 10. Günüm ve tuvalete çıkamıyorum iyi gelen su kesin çözüm dediğiniz önerileriniz var mı çok kötüyüm
Barlas_mom Sdmrll 10.gün olduysa kesinlikle doktorunuzdan yardım almalısınız 🙈 hoşaf vs iyi gelir ama çok gün olmuş kuzum doktor ilaç verir lavman vs önerir 🤷🏻♀️
Oznurkk Sdmrll bana hastanede ilaç vermişlerdi. Şurup şeklinde. Eğer size de verdilerse kullanabilirsiniz. Kısa yoldan etkili çözüm. Ayrıca kayısı çayı da içebilirsiniz
Meleekk Sdmrll canım katı şeyler yeme. Ben 1 ay sadece çorba, bol su, meyve suyu vs böyle beslendim valla. Sabah 1 dilim ekmek reçel yumurta Peynir yiyodum sadece. Bide taburcu olurken kabızlık önleyici şurup vermişti Dr. Onu kullanıyordum. ❤️❤️
Barlas_mom Sdmrll Yoğurtlu kabak semiz otu kuru kayısı zeytinyağlı beslenme lifli gıdalar bunlar lavaboya çıkartır hep sulu beslenin çorbanız hep olsun yani. Lavaboya çıkamamak çok zor maalesef aklıma gelenler bunlar ama hiç bir şey fayda etmezse siz doktorunuza yine de sorun çünkü dikişleriniz daha taze olduğu için risk almayın
Sdmrll Meleekk vermediler bana canım ya ay gerçekten çok zor neler yedim neler hoşaf kayısı zeytinyağı içtim ama yok faydası
Tuanacam Sdmrll ev için satılan lavmanlar var ben de normal doğurdum dikişlerimin korkusundan ve psikolojikman popo kaslarımı deli gibi sıkıyordum 2 gün yapamadım daha sonra o lavmanlardan aldık annem yaptı ve çıktım sizin 10 gün olmuş isterseniz o da işe yaramazsa hastanede lavman yaptırın 10 gün çok ciddi bir süre