Ezgiiiiiiii Kızlar şu an 26 haftalığız.32. haftada rapor aliyoruz ya iş yerinden kendini iyi hissedersen calisabildigin kadar çalış kasada oturman yeterli dediler.37. hafta da rapor alsam kullanmadığım rapor doğumdan sonraya ekleniyor mu bilgisi olan var mı
mrvrm Ezgiiiiiiii 32.haftada alıyorsun. Max.37 haftaya kadar çalışabilirsin. Yani 5 hafta aktarılır max. 37den sonra mecbur ayrılıyoruz
iremcannn1907 Ezgiiiiiiii kanunen 37. Haftaya kadar çalışabilirsin canım. 5 haftan doğumdan sonraya ekleniyor
Salliya 32-37 arası aktif çalıştığı günleri devredebilir son sadece o 5 hafta hariç tek q gün dahi devredemezsin zaten 37 den sonra da zorunlu ayrılış var. Ha ama olurda bebeğin 38 de doğarsa kalan 2 haftayida devredebilirsin
mrvrm Salliya aa ben bunu bilmiyordum. Erken doğum olursa da kalan aktarılıyor yani? Doğru anladım dimi
Salliya mrvrm evet mesela 37. Haftaya girdiğin gün dogurursan 8 haftayı komple aktarmış oluyorsun. Bende çok istedim aktarmak ama dogmayinca dogmuyor işte son 4 gün kaldı umudumu kestim artık😂
Twinkle 32 de calisir yada calisamaz raporu herturlu alman lazim rapor almadan ise gider 37 de almaya kalkarsan 5 haftan yaniyor 32 de calisiri alip isletmen lazim muhasebeye yoksa yanio o 5 haftanin iznide parasida