Beno Askpare kız dogurmaktan değilde hiç bı belirti yok. Haftaya biseyler olursa güncelleme yapicam ağrılarım geldi diye 😂
Askpare Beno kız ağrılar gelmesin dur son zamanlarda gelsin daha bide zamanda var insan dayanamaz bu seferde 🤭
Beno Askpare belkide var ben anlamiyorum.agri eşiğ im yüksek sanırım benim.hic kilo almadım ve sürekli spor yapıyorum ondan galiba ama bir sonraki levele gecelik artık yeaa 😎😁
Aycan051415 Beno been son 10 ama hi bisey yok ben 41i beklerim diye dusunuyoum ilki 42de normalboldu Buda 41i gözden ciktim😅
Beno Aycan051415 eyvah eyvah eyvah o zaman ben 45de 😂 ilki doğmayinca ne yaptılar suni sanciylami sezeryanlami
Aycan051415 Beno suni diye gittik ama Allah tarafından hiiic bisykm yokken hastaneye adım atar atmaz hafiften kendi sancim başladı sunisiz dogurdum
demiralpncr Beno Muayene öncesi bir değişiklik hissettim. Şöyle ki bebek hıçkırığı artık mesanemin üzerinde. Önceden mide taraflarındaydı. Bir de dönsün diye şu meşhur hareketi yaptım. Doktorum muayenede döndüğünü biraz daha aşağı inerse kanala gireceğini söyledi
Beno demiralpncr hmmm pilates yapıyorum bende inşallah yolu bulup döner benimkide doktorum dönmeye baslamis demişti en son gittigimde
Aycan051415 Beno kiz yok yaa zorluğu ne biliyorsun normal sancin yavaştan başlayıp arttığı için çok ağır gelmiyo başta ama suni birden vurduğu için vucud alismamis oluyo ondan zorluyo yoksa acı aynı aci
Beno Aycan051415 yani sonuçta kolunu kesmiyolar degilmi oda geçici bişey seçme şansım olursa suni isticem 39da falan.
Firuza008 Benim 29 günüm kaldı ara ara adet sancısı gibi sancı yaşıyorum tıpkı hamileliyim yeni başladığı doneme dondum sanki midem bulaniyor, başım donuyor Dogum belirtileri mi bunlar? (ilk gebeligim)
Beno Firuza008 bilmiyorumki bende konuya çok fransizim benimde ilk gebeliğim 😁 benimde adet sancısı gibi bişey oluyor hepte geceleri oluyo ama hem çok az hemde hemen geçiyor
defneveannesiii Beno kendimi taşıyamıyorum artık 😂 birde ilk doğum. Hem korku hem stres hem heyecan bir arada. Ama korku daha fazla 🙄🙄
Beno defneveannesiii insanlık üremek üzerine kurulmuş onlar yaptıysa bizde yaparız 👍👍👍 bende pek korku yok bı şekilde ordan çıkacak öyle yada böyle 😂
Astral Beno neden kendi doğum sancınız gelmeden 39 da suni istiyorsunuz ki daha zamanınız dolmamış oluyor 41 haftaya kadar beklenir hiçbir problem yoksa acele etmeyin anne karnındaki 1 gün dünyadaki 100 güne eşittir normal istiyorsanız suni sancı almak normal doğum şansını %50 düşürüyor çünkü genelde suni sancı bebeğin kalp atışlarını yavaşlatıyor ve sezeryana alıyorlar
Beno Astral bilmem çünkü öyle istiyorum bebeğimin gelişimi önde benim sağlık durumum iyi şartlarda uygunsa beklemek istemiyorum yukarıda da bahsettim kız kardesimde hamile aramızda üç hafta var annemle babama benden daha çok ihtiyacı var herşey yolundaysa beklemeyi düşünmüyorum şahsen.