Eyluls_mom Kızlar eşim bu şampuanı bimde görüp almış 30 veya 40 TL civarıymış bebekle ilgili olduğunu görünce almak istemiş bende bakıyorum internetten falan ama hiç ambalajı böyle olan bir ürün yok orjinal mi acaba
minikportakal Eyluls_mom https://share.icloud.com/photos/038lUJpMakYbPG7cNjQqMaCcg sanırım kabı değişmiş canım ama barkodu varsa bi bak istersen
yasemin_- Eyluls_mom büyük ihtimal daha önce gelip karıştır indirim yapıp satıyorlardır. Orijinalliğinden şüphe etmeyin derim 2 sene çalıştım bim de evlilik nedeni ile ayrıldım ve birçok marka kaliteli ürünler geliyordur satışını yapıyordm
ikizleribeklerken Eyluls_mom ürün orijinal bende geldiği hafta bakmıştım sadece kutusu ve şişesi farklı
minikportakal Eyluls_mom bi uygulama var canım indiriyorsun internetten bak istersen buradaki kadınlardan duymuştum bende tam bilmiyorum
Bsraoztop Fiyatbu diye Bi uygulama var barkod okutup Ürünün hangi mağazada olduğunu ve fiyatını görebiliyorsun @Eyluls_mom
tugcekara Eyluls_mom ben de trendyol dan almıştım set olarak arkasında müşteri danışma hattı var arayıp barkod orijinallik sorgulayabilirsiniz