Symylldz Fatma-onal Bende de işe yaramadı diğerleri bir tek onyzd biraz rahatlattı sabahları aç karnına dil üstünde eritip öyle güne başlıyorsun diğer türlü tüm günüm zehirdi 🥺
Fatma-onal Symylldz bir yan etkisi var mıymış gebelikte doktorunuz bunnnla ilgili birleyen demiş miydi
Symylldz Fatma-onal herhangi bi yan etkisi yok bu söylediğim onyzd ilacı kemoterapi tedavisi görenler de kullanıyor çünkü ilaç sonrası onlarda da şiddetli bulantı oluyor su dahi içemediklerinden direkt dil üstünde eriterek güne başlıyorlar onlar da yani ben bi kaç postta daha denk geldim kemoterapi alan insanlar da kullanıyor vs.. iyi bi ilaç değil gibisinden onların kullanma sebebi de bulantıdan dolayı zaten yine kendin de araştır asla kulaktan dolma iş yapılmaması lazım zaten ben bilgin olsun diye söyledim kendim de kullandım çünkü ciddi bi kilo kaybım olmuştu 9 kilo vermiştim bebeğin gelişimi iyiydi ama benim gücüm kalmamıştı sonunda biraz hafifledim dedim son haftalarda şu günlerde tekrar coştu 😂
Fatma-onal Symylldz bende doktoruma yazdım haber bekliyorum hala dönmedi son haftalarınmış ne güzel sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah ben daha başındayım ☺️
Symylldz Fatma-onal insallah canım benim geçiyor günler senin için de geçecek merak etme içinde kımıl kımıl olduğu günler bitmesin istiyorsun öyle böyle derken 37 hafta olduk bizde 22 martta doğum dedi doktor bakalım 🤗
Fatma-onal Symylldz 12. Haftadayım bir 6 hafta daha hissedemem ama şimdiden içimde olduğunu bilmek bile aşırı mutlu ediyor beni cinsiyeti ne bebişinin 😊
Symylldz Fatma-onal Umay’ım olacak benim canım 18-20 haftaya kadar öğrenemedik erkek deyip yanıldılar iyi kiiii 💕
Xxz Fatma-onal cinsiyet kız galiba canım. Hayirlsii olsun tabiki. Benim 10. Haftada hafifledi çok şükür. İlk gebeligimde 16 hafta sürmüştü sonra bir sabah uyandim tamamen kesilmis. Seninde öyle olacak azalmasına çok az kalmış az sabır
tdk19 30 hafta 3 günlük hamileyim. Benim hiç azalmadı. 3.ayda geçecek dediler, sonra 4, sonra 5 bu şekilde devam ettik. ☺️
Tugbannebebek Fatma-onal 7-16 arası devam etti. Zoferi sabah akşam aç karnına alıyordum ona rağmen kilo bile vermiştim. Domates peynir ekmek dılında hiç bşy yiyemedim. 20 haftadan sonra mide yanmaları ve şişmesi başladı. Şimdi de rennie duo şurup kullanıyorum.