Elemmmm Benim doktorum Selçuk Gürbüz ilk doğumumu ve Allah ın izni ile ikinciyi de yaptıracak fakat dr hastaneden ayrıldı klinikteyiz bu ikinci bebişte istediğin hastane de taptırırım dedi fiyat arayışına girdim bende
Imaram3 MelekMervertlek Teşekkür ediyorum sizde insallah sağlıkla kucağıza alırsınız. 14+6 deyim siz kaç da sınız
yikikamazonlu Elemmmm ben medlineda yapcam doğumumu geçenlerde 9000dediler bana anlamadım. Herkese farklı fiyat mı veriliyor
ArslanAlininAnnesi Elemmmm Fiyatlari doğru evet. Bende Medlineda olacağım benim doktorum 7000 yapiyor.
Tazeanne0134 Mihrimahhhhhhhh yasemin ilkit e gidiyorum canım nisan 7 gibi tekrar gidecem işte Allah nasip ederse Mihrimahhhhhhhh ssvd yaptığı için mi yırtılma oldu ay çok korkuyorum inşallah öyle bişe olmaz hangi hastane ve drda öyle yaptı canım
Imaram3 Mihrimahhhhhhhh bakicam insallah benim için önemli olan olabildiğince doğal ve müdahalesiz doğum insallah emel hanım ile anlaşabiliriz anlaşamazsam baska dr bakicam
Mihrimahhhhhhhh Yagmurkaragz bence dikkat etmelisin cnm arkadaslarik hic memnun deiller hatta davalik olan bile var eski hastanesinden de bunyuzden ayrilmis olabilir
Mihrimahhhhhhhh Tazeanne0134 evet benim arkadasimda davalik su an rahmi yırtıldı ameliyatı yaomadinbaska hastaneye sevk ettiler
Imaram3 MelekMervertlek aynen bana da o civar dediler ki benim doğumun ağustos eylüle denk geliyor daha da zamanlardı
zdurum Yagmurkaragz bende özel adana hastanesine gidiyorum şimdi serklaj olacam 2500 dediler daha doğumu sormamistim