AysEsila benimde aynı valla bide kız cocukları erken dogar derler yaklaşık 5 gün önce nişanım geldi 1cm acılmam vardı öyle hala bekliyorum sabaha randevumuz var bakalım nolcak
    Glyldz aynıyız bizde 12 ama ses seda YÖK beklemedeyiz 😂 hepimiz aynı gün doğurursak şaşmam
      Estur butun grup yazar sonra dogurdum diye 😂
      Son 7 hala bişey yok. Ne nişan ne sancı ne açılma 🙄
      Kizlar iliskiye girin. Sicak dus alin hatta sicak suya oturun. Merdiven cikip inin. Evin isini yapin. Bitki caylari icip hurma yiyin 😂bu kadar yeter zaaar😊belki tetikler bunlardan biri
        Betus93 ben sıcak su ile duş alıp suya oturmama rağmen yürüyorum bide akşam ilişki de geçen haftadan beri yeni yaptım o da halim kalmıyordu onca şeyi yaptıktan sonra ilişkiye 😁 bide adaçayı içiyorum sancım dahi yok
          Betus93 iliskiden korkuyorum bayadir yapmiyrouz gecen hafta acilma icin birlikte olduk olum gibi geldi resmn cok canim yandı yruyorum ama bol bol 😂
          Glyldz son 11😊 bebeğim biraz tombiş o yüzden sezeryan olacağım fakat hala günümüz belli değil doktor anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi henüz zamanı değil dedi bizde bekliyoruz 😊