Damla6606 AysEsila benimde aynı valla bide kız cocukları erken dogar derler yaklaşık 5 gün önce nişanım geldi 1cm acılmam vardı öyle hala bekliyorum sabaha randevumuz var bakalım nolcak
Betus93 Kizlar iliskiye girin. Sicak dus alin hatta sicak suya oturun. Merdiven cikip inin. Evin isini yapin. Bitki caylari icip hurma yiyin 😂bu kadar yeter zaaar😊belki tetikler bunlardan biri
Adakus Betus93 ben sıcak su ile duş alıp suya oturmama rağmen yürüyorum bide akşam ilişki de geçen haftadan beri yeni yaptım o da halim kalmıyordu onca şeyi yaptıktan sonra ilişkiye 😁 bide adaçayı içiyorum sancım dahi yok
Glyldz Betus93 iliskiden korkuyorum bayadir yapmiyrouz gecen hafta acilma icin birlikte olduk olum gibi geldi resmn cok canim yandı yruyorum ama bol bol 😂
Ayseguldnzmstk Glyldz son 11😊 bebeğim biraz tombiş o yüzden sezeryan olacağım fakat hala günümüz belli değil doktor anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi henüz zamanı değil dedi bizde bekliyoruz 😊
Glyldz Ayseguldnzmstk öyleymiş canim bnde pazartesi gttim suni verin dogurayim dedim adam güldü olmaz oyle bkliycez dedi geri gonderdi 😀