Aysenur5 Arkadaşlar 11 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor. dolmasına izin vermediği için de süt dolmuyor ve yetersiz kalıyor sizce ac diye mi emmek istiyor yoksa bir yeri mi ağrıyor ya da napmam lazim lutfen yardim edin uyumama da fırsat vermiyor çünkü
Cansel22 Aysenur5 benim bebeğimde 14 günlük bi baya uyyo bi durmadan emmek istiyo günden güne değişiyo geceleri özellikle sürekli memede kalmak istiyo ama gündüz uyandirmiyim 5 saat uyur
teletabi Aysenur5 henüz yenidoğan döneminde sadece aç olduğu için değil sizin kokunuzu almak istediği için emmek istiyodur. Tek bildiği refleks emme refleksi. Çişli bez takibi yapın yetip yetmediğini o şekilde anlarsınız. Ama bu dönemde çok normal hemen hemen 3 aya yakın süre devamlı memede durmak isteyebilirler ♥️🙏🏻
Gulsurmeli Aysenur5 Doyup doymadığını bez takibi yaparak anlayabilirsiniz bunun dışında kokunuzu almak istiyor olabilir veya gazı olabilir
Deletedmom7373700 Aysenur5 daha minicikmiş annesi ondandır 🥰 arkadaşımda ilk başlarda yarım saate bir nerdeyse emziriyordu doymuyor heralde diye düşünüp ama çok küçük olduğu için emiyordur büyükçe düzelir
Aysenur5 Cansel22 iste ne güzel ben arada mama veriyorum en azından uyuyup dinleneyim diye doktorum kaşıkla ver dedi ama biberonla veriyorum kaşıkla korkuyorum
Aysenur5 happycatnap öyle miii bende üzülüyor kaygilaniyorum sütüm mu az neden uyumuyor diye böyle olmasına razıyım yeter ki ac olmasin 😌
Aysenur5 teletabi kaka doyduğu anlamına gelmez dimi ben öyle okumustum çünkü bez takibine dikkat edeceğim 🙏
Aysenur5 Gulsurmeli ya peki diyelim kokumu almak istiyor yanıma alsam alışır mi yani besigini dışlar mı bu durumda yanıma alıp uzandirinca duruyor çünkü az da olsa emiyor ama beşikte olduğu kadar huzursuz olmuyor yanımda uykuya dalıyor
Zeynepty Aysenur5 benimkide 20 günlük bazen doğduğu halde memede kalmak istiyor emzik vermek zorunda kaldım
Aysenur5 Zeynepty evet bende emzik veriyorum ama nafile ac olmasin da varsın benimle kalmak istiyor olsun
teletabi Aysenur5 yok çişli bez önemli yeterli beslendiğini anlamak için. Kendinize stres yapmayın ama kötü düşünmeyin hiç 🙏🏻 Hep sütünüzün olduğuna inanın kendinize inanın. Beyniniz neye inanırsa vücudunuzda o tepkiyi gösterir🙏🏻Sağlıcakla büyüsün 🌸
Aysenur5 Deletedmom7373700 yaa işte lohusalik olunca acaba ac mi diye üzülüyorum sürekli. ac olmasin da razıyım beni uyutmamasina😌
Deletedmom7373700 Aysenur5 yok canım aç olsa ağlar huzursuzluk yapar anlarsın annesin sonuçta hissedersin minik olduğu içindir bence o 🥰
Handan_65 Aysenur5 Bu postu gördüm koşa koşa geldim bebem 40 olacak bugün ve sürekli meme istiyor uyuyacak gibi oluyor beşiği koyuyorum arkamı dönmeden aglamaya baslıyor Bir de öyle bir yırtınarak ağlıyor ki Çingene kızım Saat kac oldu kahvaltı yapamadım hala İlk 3 ay böyle olacak diyorlar doğru mu ?
teletabi Handan_65 Yorumunuzu okuyunca kendim geldim aklıma😇 evet ilk 3 ay bu şekilde oluyor. Onun sebebide daha doğduğunun gerçekten farkında değil. Alışmaya çalışıyor ve en çok ihtiyacı sizin göğsünüz. Birde anne sütü alan bebeklerin uykusu tilki uykusu gibi demişti bize ebemiz. Hemen uyanırlar çünkü anne sütünün sindirimi kolaydır. Bide yatağına bıraktığınızda sizin sıcaklığınızdan ayrıldığı için ağlıyorda olabilir. Ben ilk 4 aylık dönemde sling kullanmıştım çok işime yaramıştı
Aysenur5 Handan_65 teletabi Sinemmmmm58 yoğunbakimda kaldı 10 gün kadar bu sebepten dedikleriniz de ekstra haklısınız 😌
Sinemmmmm58 Aysenur5 bizde oyleydik o gunlerde canim surekli.meme isterdi doysada doymasada kendini goguste guvende hissedermis yani ben oyle biliyorum en azjndan