Karelinannesi Kızlar doktor kendi duruma göre mi veriyor yoksa siz mi talep ediyorsunuz? En son 9haftalıkken vermişti yarın 15 haftalık olacağım baya büyümüştür fotoğrafını istiyorum verir mi acaba 🥲 kendim istesem ayıp olur mu
MelekMervertlek Karelinannesi ben söylemeden 3 4 tane veriyor ama bebeğin pozisyonuna göre birazda şuan 34 haftalık hamileyim dyn kontrolde bebek hiç yüzünü göstermedi o yüzden dr da vermedi
Karelinannesi kahvesever__ şimdiye kadar bi 7-8 kere gittim sanırım ama sadece 3 ünde foto verdi 🤷🏻♀️ Neyse isteyeyim garanti olsun madem ne bileyim hep verir diye düşünüyorum boş çıkıyorum
CeynoO Karelinannesi o kdr para vercem bide ftograf vermicem ne anlami kaldi o kdr para vermenin o zaman.
Beyzan738 Karelinannesi devlette ozelde veriyor canm kendisi.. Ha vermezse verirmisiniz die iste hakkın sonuçta
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Karelinannesi iste tabiki de cinsiyeti de belli olmuştur hatta erkek derse bacak arası fotosuda iste şüphe kalmasin içinde
Eslem_1 Karelinannesi o haftalarda ben de resim almamıştım sanırım 20. Haftaya doğru renkli ultrasonla bakıp vermişti ama onlarda da tam net bir görüntü yok sanırım en net görüntüler 7. Ay sonrası elde ediliyor bendeki resimler diğer herkesteki resimlerin aynısını gibi geliyor nedense😅
Ozlemk12 Karelinannesi bende 16 haftalik hamileyim 5 kez kontörle gittim devlet hastanesine hepsinde de kendi verdi doktor ki vermese de isterdim 😅