Deletedmom_7 2koftemom ilk ayları falan kışa geliyor. Kışın da zatürre vakaları çok yüksek evim büyük fazla ısınmıyor üşütürüm diye korkuyorum. Ama dediğiniz de doğru tabi.
Mouradi duruyildizz Yok canım daha öğrenmedik bu hafta ultrasona giricem ya da 15ci haftada İnşaAllah kesin bilirim tahminsiz 😅🥰 sizde dr tahminde bulundu mu ? 🥰
duruyildizz Mouradi ikili tarama da sordum ama bir tahmin söylemediler özel olmayınca 16.haftaya gelmesini bekliyorlar söylemek için😂
Deletedmom_7 Ebru5553 zamanlama aynı bizim sizinle. Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🙏 İkili tarama yaptırdınız mi?
Mouradi Deletedmom_7 İnşaAllah kötü bi şey çıkmasında canım ahh o kaşıntı oldu bende de ama Şükür geçti 😅 sizde de geçer 🥰
Blgn02 Deletedmom_7 10+3 hamileyim doktorun dediğine göre ama son adet tarihimE bakılırsa 10+6 gün hafta anlamadim gitti şimdi ben hangisnie inanayım🤭
Deletedmom_7 Blgn02 doktorun dediğine inanın adet tarihine göre olmuyor çünkü birkaç gün fark ediyor benim de adet tarihine göre 5 gün geriden geliyor
Kader3509 Deletedmom_7 bnmde o haftalara denk gelicek İzmir’de hangi hasteneye gidiyorsunuz dr önerin var mı