Efdalya Peperonni bence tahminde bulunabilirdi ama bi kızım ona hamileyken erkek dedi başka bi dr sonra kıza dondu😅 ikinci hamileligim esimde net olmadan soylemeyin dedi oda söylemedi söylerim sonra dönerse üzülürsünüz dedi
Peperonni Efdalya Doğru kuzum benimde işte kanama olunca erken söylemiş oldu doktor heralde kafam dağılsın diye söyledi. Çünkü öncesinde 16. Haftadan önce söylemem demişti 😂😂😂
Efdalya Peperonni tamam gördüm gönderiyi erkek hayırlı olsun insaallah ilkmi bu arada genelde erkek bebek anneleri kanama yaşıyor sanrm
Peperonni Efdalya Evet canım ilk gebelik. İlaç kullanıyorum progeston erkek dedi doktor bakalım değişecek mi 😂😂😂 erkek neden kanama yapıyor ki hiç duymamıştım
Hayalim1234 Yasemin34 ayrıntılı ultrason gibi olmuş bebelerimiz sağlıklı olsunda para çokta mühim değil. Para her zaman kazsnilir
Gmz-aykt Deletedmom_7 merhaba ne durumda kaşıntıniz? Ben de 15.haftadayiim vücudum çok kurudu benim de gıdıklar gibi oluyor
Deletedmom_7 Gmz-aykt vücudum çok kuru kaşıntılarım hala devam ediyor nemlendirici kremler bebek yağı falan kullanıyorum
Gmz-aykt Deletedmom_7 dalinin bebek yağı var bende ama ise yaramıyor anlık yarıyor yani nemlendirici ne kullanıyorsunuz?
Deletedmom_7 Gmz-aykt neutrogena, dalan o tarz evde olan şeyleri bebek yağı da duştan çıkınca sürüyorum bende de pek işe yaramıyor. Henüz çatlak oluşmadı ama ilerleyen zamanlarda bio oil alacağım onu önerdiler çok
Deletedmom_7 tupbebekannesi123 e nabıza girin orda akıllı asistan kısmı var orda bebeğinizle ilgili bilgiler de yazıyor ne zaman doğacaği falan. Ultrason fotoğraflarında da yazıyor ayrıca.
Deletedmom_7 EsraBaykara benim de kız olsaydı Eylül olacaktı ama olmadı 😅 Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🙏
Merveberill Deletedmom_7 çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏🥰 Bizimde oğlumuz olacak😍