Ayın 1inde güzelce temizlik yapıp üstüne eşimle birlikte olup minik adamın gelmesini tetikledim.. Sabah 5.20de sancı ve su gelmesiyle uyandım.. Sancı süresi 30dk da bir ve su gelmesi de sancıydan sonra olunca yok canım doğurmuyorum 30 dk da bir sancı olmaz diyerek kendimi sakinleştirip, bir yandan da araştırma yapıyorum falan derken çocukları okula göderdim tekrar uzandım saat oldu 10 ama hem sancı hem su devam.. Eşimi uyandırdım ben dayanamıyorum artık diye.. Bu arada yeni taşındık Eskişehir e ve doğum için çocuklarımı doğurtan İstanbul daki doktoruma gitmeyi planlıyorduk.. Haftasonu geçeriz İstte doğum olduğunda orada oluruz kafasındaydık.. Önceki doğumlarım sezaryen olmuştu ama bunda SSVD olcaktı.. Neyse aradım doktorumu 30 dk aralıkla doğum sancısı olmaz bu başka bişey en yakın hastaneye gidin, bilgi alınca bana da haber verin dedi.. Gittik hastaneye, suyum geliyor açıklık 3cm dedi ebe aradan 20 dk geçti geçmedi açıklık 5 cm oldu, doğumhaneye geçtim doktor geldi ultrason yaptı iri bebek, minyonsun artı diğer doğumların sezaryen riske girmeyelim dedi hooop sezaryene döndü olay, ebe bir daha baktı 6 cm dedi ama doktor hanım inatla sezaryen olucak ben bebek iri diyorum bu risk dedi.. Ok kabul ettik spinalle sezaryen oldum.. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldığıma şükrediyorum tabiki ve kendiminde sağlıklı olmama.. Fakat minik adamım kilolu bebek değil 2900 doğdu hanımefendi 4200 iri bebek dediydi.. Bu kadar fark nasıl anlaşılmaz aklım almıyor.. Bence kesi parası muhabbetine normal doğumu elimden aldı (küfrediyorum içimden, dışımdan).. Şimdi 4 günlüğüz, herşey yolunda, minik adamımı öpüp koklayınca sinirim geçiyo ama aklıma geldikçe deliriyorum o ayrı.. Biraz uzun oldu ama yazmasam da olmazdı.. Lütfen annişler kendi doktorunuza gidin ve başka doktora güvenmeyin, ben yaşadım siz yaşamayın diyerek bitiriyorum🍀💞