Edaa04 Arkadaslar ben 34 haftalik hamileyim ne yesem cabuk yarıyo bana ve cok kilo aliyorum okadar cok yemiyorum da su cok iciyorum ama nafile kilo cok aldim lutfen bana zayiflamam icin yardim ci olurmusunuz cunku bu durum cok piskolojimi bozdu 🙏🏼😔
tco Edaa04 ilk uc ay doktorlar kilolu hamile kalanlara zayiflayin diyorda son aylarda zayiflanmaz . Bebek haftada 250 gram civari buyuyor. Dikkat edeceksiniz artik Kac kilo aldin? Kac kilo ile hamile kaldin
AysEsila Edaa04 34 haftalık olmuşsun zayıflaman artık bebeğin için zararlı , kaç kilosun ki bende çok aldım 95 kiloyum son 1 haftam kaldı ama hiç göstermiyorum çok şükür
Fulyag Edaa04 ben de 33 haftada 11 kilo aldım kontrollü yiyip düzenli yürüyüş yapmama rağmen aldım böyle olunca daha da yapacak birşey olmadığını anladım hamilelikte kilo vermek doğru olmaz ama elimizden geldiğince kontrollü gidip azar azar almaya çalışmalıyız
Rumeysa14028 Edaa04 takma kafana fazla değil dikkat et doğuma kadar 1 kilodan fazla alma çocuğu besleyecegim diye 10 öğün yemek yeme ben iki öğün yiyorum bu iki ogunum ortasinda da hafif atistirm yapi yorum bebegimde gayet tombismis 33. Haftada 2500 demişti doktor şimdi 36dayiz tahmini 3 olmuştur ve bu yemek yemeye 69la hamile kaldim daha yeni 73 olmmusum
AysEsila Edaa04 Doğuma kadar ortalama sende benim kadar olursunuz ama sağlıklı olsun emin olun kilolar gider azimle
ppapatyaa Edaa04 artik hamilelikten sonra zayiflamaniz gerekiyo bende ayniyim kilo aldim 87 ile hamile kaldim ve suan105 kiloyum
Fulyag Edaa04 ben de takıntılıyım ama önlem alınmasına rağmen kilo alınıyorsa o noktadan sonra yapacak pek birşey olmuyor 😕
Nishaa Edaa04 piskolojin Niye bozuluyor bebegin saglikli 🤦♀️ Önemli olan o yani takma kafana 14 kilo almissin ama zaten o 14 kilonun icinde cocugun kilosu sonra vesayreler Yani sade 14 kilo Sen almadinya bunun suyu var bunun daha varda var yani😅